Új őrület – Hot16 Challenge

Rovat

Megosztás

A külföldi undergroundosok és rapperek már hónapokkal ezelőtt elkezdték elárasztani a netet kihívásaikkal, és most nagyon úgy tűnik, hogy ez a hullám Magyarországot is elérte.

A challenge lényege, hogy pár sorban alkotni kell egy random szöveget, amit aztán felvesznek videóra, aminek a végén megjelölik az új kihívottakat, és utána mehet is a megosztás.

A hazai sztárrapperek, énekesek sem kivételek ez alól – ezt alkotta Saiid, Young G és SP. Hallgassátok.

Saiid, azaz Akkezdet Phiai tagja, valamint a Slam Poetry arca sem fojtotta magába szavait. A médiában egyre gyakrabban felbukkanó, de tökéletesen helytálló művész megosztotta velünk üzenetét:

https://www.youtube.com/watch?v=Zs9Uyg02gO4

Young G, más néven Béci, valamint a korábbi Való Világ 5 résztvevője még mindig bizonygatja nagy tudású tehetségét a rap iránt, de hogy mégis hogyan teszi mindezt? Valahogy így:

https://www.youtube.com/watch?v=-NKM1tSRw20

SP, vagyis Éder Krisztián nem csak a pop, de a rapszakmától is visszavonult az utóbbi években. A média és a közönség rendesen szétszedte a fiút amellett, hogy gyakran illeték olyan jelzőkkel, amelyek nem igazán szalonképesek. Na most el lehet azon gondolkozni, hogy miért is, ugyanis ő is oda tette magát, de elég rendesen:

https://www.youtube.com/watch?v=fYDpmYKIl5M

Hot 16 Challange
Neked melyik Hot16 Challange tetszett a legjobban közülök?

Fotó:
rapbubble.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta