Újabb hat új szereplő mutatkozik be: kik ők? honnan jönnek?

Rovat

Megosztás

Már majdnem két hete, hogy a Középsuli új osztálya berobbant az életünkbe. Bevalljuk, nekünk szerkesztőknek is új ez az egész, de csodálatos: új arcokkal dolgozunk együtt, új embereket ismerünk meg. Most ismerjétek meg őket közelebbről ti is, ahogyan bemutatkoznak nektek. 

Tien, a derci 

Erős Krisztina

“Esztergomból érkeztem, 18 éves vagyok, fanatic jump-ra járok, aerobic-ra, szeretek táncolni, biciklizni, utazni, különlegességekről tanulni, rajzolni, olvasni, és még rengeteg más elfoglaltságot művelni, amikor tehetem. Gimnáziumba járok, angol szakra. Jelenleg kasszázom, hostesskedek és szépségápolással is foglalkozom. A spiritualitás, a művészet és a természettudomány/gyógyászat is érdekel, akár a divaton keresztül. Szabadidőmben  színházba járok. Sokáig testmódosítónak szerettem volna tanulni, de már sajnos abbahagytam. Egyéniségem egy igazi Kos csillagjegy személyiségében lelhető meg. A célom, hogy valami eredetit, maradandót okozzak mindennel, amit teszek, a létezésemmel, tehát még a szereplésemmel is. Mindig érdekelt a színészet és a média. Szeretem kimozdítani a barátaimat komfortzónájukból, nem hagynék senkit sem unatkozni soha. Az eddig szerzett vallási/kulturális ismereteimmel tervezek a jövőben foglalkozni. Egyelőre nincsenek még konkrét terveim, de ez pont azért van, mert nyitott vagyok mindenre.”

Anna, a mosolylady

Geőcze Anna

“Anna vagyok, egy életvidám, energikus gimnazista. Lassan 17 leszek, idén fejezem be a tizedik osztályt a Zrínyi Miklós Gimnáziumban, informatikatagozaton. Tápiószecsőn élek, ennek ellenére nem vagyok vérbeli vidéki lány. Mindig is vonzottak a nagyvárosok, ezért is döntöttem úgy, hogy Budapesten fogok tanulni. Ugyan a jegyeim nem a legjobbak jelenleg, azért igyekszem feljavítani az átlagomat év végéig. Sajnos ugyanazzal a problémával küzdök, mint a legtöbb mai diák: ami nem igazán érdekel, azt nehezebben tanulom meg. Ennek ellenére próbálok jobb eredményt elérni a tanulmányaim során. Kedvenc tantárgyam az angol, ebben vagyok a legjobb. A szókincsem még fejlesztésre szorul, de már folyékonyan beszélem a nyelvet. Emellett még a művészetek terén is jó a teljesítményem, kiskorom óta jól énekelek, habár sose jártam külön tanárhoz.”

Maki, a poéngyáros

Bak Krisztián

“Krisztián vagyok, 23 éves, jelenleg tanuló vagyok gyorséttermi ételeladó szakon. Budapesten születtem, majd a családommal Szigetszentmiklósra költöztünk, ahol éveket éltem. Egy jó ideje albérletbe mentem a párommal, akit már 7 éve ismerek. Még nem dolgozok, de nagyon szeretnék elhelyezkedni a Bubbleology-teázóban kiszolgálóként. Tanulmányi eredményeim közepesnek bizonyultak. Kedvenc tantárgyam a testnevelés, bár kötelet mászni nem tudok. Szívesen járok koncertekre, kulturális és szórakoztató rendezvényekre, ahol, ha lehetőség van rá, szeretek a középpontban lenni. Előszeretettel fotózkodom hírességekkel és sztárokkal, továbbá szívesen fényképezkedek rajongókkal is. Kedvenc hobbim az internetezés és a tévénézés, illetve a kirándulás. A tévészereplésem óta sokan felismernek, és manapság is kapok további ajánlatokat.”

Kármen

Konor Kármen

“Kármen vagyok, 16 éves, nemsokára 17. Jelenleg még tanulok és takarítani járok, aztán nemsokára nyolcórás munkát fogok vállalni. A tanulás nehezen megy egy ideje, mert sok minden történt az életemben, ami miatt mindig egy kicsit elhagytam magam sajnos. Ausztriában laktam három évig, és ott jártam iskolába, de sajnos nem tudtunk tovább ott maradni anyagi okok miatt, ezért visszaköltöztünk Magyarországra, ami természetesen nem volt egy könnyű dolog, feldolgozni sem, főleg nem, mivel én ott terveztem az életemet, minden lehetőségem megvolt, a vőlegényem is ott él. Kiskorom óta a színészkedés áll hozzám a legközelebb, néha anyámon is gyakorlom, aminek nem szokott örülni.”

Abi, a démon

Abaházi Barbara

“Gödöllőn lakom, az Aszódi Evangélikus Gimnázium tanulója vagyok. Célratörő vagyok, és általában elérem, amit akarok. Imádom az állatokat és a gyerekeket. Nagyon szeretek énekelni.”

Szidi, a gondoskodó

Orza Sedonia

“Orza Sedonia vagyok, 19 éves. Romániában születtem, de már kétéves korom óta Budapesten élek. Jól beszélem a román nyelvet is. Középiskolás vagyok, és most fogok érettségizni. Egészségügyet tanulok. Kedvenc tantárgyaim a matek és tesi, viszont a törivel sose jöttünk ki jól. Olykor nagyon lusta tudok lenni, ami meglepő, hisz napi szinten sportolok, de épp ezért is a tanulmányi eredményeim nem a legjobbak, de nem is legrosszabbak közé tartozom, közepes tanuló vagyok. Már 12 éve karatézom, régebben versenyzői szinten, ma már csak hobbiként csinálom és mellette még kisiskolásoknak edzéseket tartok. Kedvenc színem a kék. Mindent megeszek, de az édességekben nagyon válogatós vagyok.”

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,884RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta