Ünnepekre hangolva! Szavazzatok a legszexibb Mikulásra!

Rovat

Megosztás

Közeleg a Mikulás! A pocakos, szakállas öregúr rengeteg gyereknek okoz boldogságot a cipőcskékbe készített kis ajándékokkal! A Mikulást mindenki várja, ugyanakkor mindenki kicsit másképp képzeli, és bizony akadnak olyanok is, akik nagyon másképp! Ilyenek a Középsulisok is!

Elhoztuk nektek a legszexibb, legdögösebb, legszebb és egyben legcukibb Mikulásokat, akik személyiségüknek megfelelően jutalmazzák a jót és a rosszat! Kit választanátok magatoknak? Ki nyerheti el idén a Középsuli szexi Mikulása címet?

Szavazzatok kedvencetekre!

ZSANI

Ki tudna ellenállni Zsani kedves mosolyának, ami sosem fagy le az arcáról, még akkor sem, ha éppen semmit se ért! Mikulásként bizony elnéző lenne mindenkivel és nem tartana haragot sem, az biztos!

BARBI

A Középsulis dívája biztosan elképesztő Mikulás lenne! Mindenki arcára mosolyt tud csalni, vagy kedvességével, vagy éppen gazságával! Miközben lehet vele nagyon mélyen beszélgetni komoly dolgokról is! Mikulásként megértő lenne!

GRÉTI

Babygirl csatlósa sokkal kitartóbb, mint vezére volt! Ugyan nehéz volt neki beilleszkednie, de most már az osztály teljes értékű tagja! Mikulásként biztosan értékelné a szélsőséges, rossz viselkedést is!

KATA

Az új diák nehezen mossa le magáról, hogy új! Kata még mindig kívülállónak számít, de tudjuk azt is, hogy csak idő kérdése, hogy mások is meglássák jó tulajdonságait, mint a szerénység, a szorgalom, a kedvesség. Biztos, hogy a jókat jutalmazná!

DOMINIKA

A Mikulás-versenybe ezúttal bekerült egy krampusz is! Hiszen nem törvényszerű, hogy a Középsulisok közül csak a sapkások győzhetnek! Dominika eszméletlenül néz ki ebben a piros overálban, egyértelmű, hogy az ő személyével egy divatos Mikulást kapnánk, aki a szélsőséges viselkedést sem bírálja, persze csak bizonyos határokon belül!

ROZI

A macsó kedvese csakis angyal és angyali lehet! Rozi mindent eltűr férjétől, hiszen egy jó feleség titka, ahogyan egy jó házasságé is, szerinte a megbocsátáson és elfogadáson alapul! Mikulásként is jutalmazna mindenkit, bármekkora botlást is követett el!

Eljött az idő! Szavazzatok most!

Ünnepekre hangolva!
Szavazzatok a legszexibb Mikulásra!

A Középsuli mikulásos része most vasárnap 17 órakor jelenik meg!

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta