Külföldi sztárok érkeznek a Rádió 1 születésnapjára!

Rovat

Megosztás

Mindenki leghallgatottabb zenei rádiója immáron 3. születésnapját ünnepli, ennek alkalmából a Bday partinak a Budapest Park ad otthont július 31-én, ahol világsztárok is megfordulnak majd!

Lofti Begi, Metzker Viktória, Bárány Attila és még oly sok fellépőt láthatsz és hallhatsz élőben a Budapest Parkból 2021. július 31-én a Rádió 1 születésnapi buliján! A kapunyitás este 18 órakor lesz, onnastól kezdve már csak rajtad múlik, merre sodor az éj leple. A kedvelt műsorvezető, Cooky is ott lesz, aki bájos francia akcentusát élőben is megcsillogtathatja, és a lényeg, a főszenzáció a 2 híres zenész REGARD ÉS TOPIC!

Regard koszovói származású DJ-producer, aki Ride it című dalával hozta meg magának a sikert, majd a létrán egyre csak felfelé ívelt, a zeneszámot újabb sláger követte Secrets címmel, melyben egy titokzatos, álarcos igazságosztó járja motorjával az éjszakai város sötét utcáit, hangulatában a Drive című neo-noir stílusú filmet idézi meg. 

Tobias Topic lemezlovas még 2019-ben tűnt fel Breaking me nevű slágerével, melyet azóta is játszanak a rádió összes csatornáján. A videoklip lemezének borítóképéhez igencsak hasonlít Szabyest új albumának fényképe, melyen egy maci szerepel, akit átszúrt egy kés. A különbség csak annyi, Topic slágerének főképén a macin ragtapaszok vannak, mutatván, összetört egy ártatlan szív, vajon begyógyíthatóak-e ezek a sebek?! A születésnapi buli azért merően segít a bajon!

Képek: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta