Unod már, hogy csak egy vagy a sok közül a sztároknál?

Rovat

Megosztás

Nagyon sok rajongó álma, hogy egyszer találkozhasson kedvencével. Ez ma már nem is olyan nehéz. Rengeteg sztár tart már dedikálást foglalkozzon bármivel is hírességként. A dedikálás egyébként egy rémálom. Állni a sorban egy több százas, ha nem ezres tömeggel, nem éppen élményekkel teli délutáni program.

Sokan nem is erre a találkozásra gondolnak, hanem komolyabb barátkozásra. De lehetséges ez a valóságban? Vagy csak az álmainkban van erre lehetőség?

Nos, sajnos keveseknek adatik meg az, hogy hosszabb beszélgetést folytassanak kedvenceikkel, és barátságot is tudjanak kialakítani. De azért van remény.

Emellett gondolj bele, hogy nem biztos, hogy a televízión vagy a neten keresztül kapott kép fogad egy személyes találkozókor. Nehogy csalódás legyen a vége. Szerencsére számomra ezzel nem voltak gondok, mert soha nem voltam rajongótípus.

Unod már, hogy csak egy vagy a sok közül a sztároknál? #1
Te rajongótípus vagy?

Az elmúlt három hónapban sok ismert emberrel volt alkalmam beszélgetni. Néhányukkal igazán jóban is lettem, és az interjú után is sokat beszélgettem. A legtöbben nagy örömmel vették, hogy nem úgy, mint egy rajongó álltam hozzájuk, hanem mint ember. Sokan nagyon közvetlenekké válnak a beszélgetés során emiatt, így maga a beszélgetés is sokkal lazább volt. Így pedig mindkét fél jól is érezte magát eközben. Ez nagyon fontos. Ha körülsikítozol valakit, nem biztos, hogy örülni fog neki a kedves sztárod.

De nem kell feltétlenül újságírónak lenned ahhoz, vagy a médiában elhelyezkedned, hogy egy nagyot beszélgethess kedvenceddel. Főleg, hogy talán annyi befogadóképessége az összes egyetemnek sincs, amennyi rajongó van Magyarországon, hogy mindenkit médiában dolgozó egyénnek képezzen ki az ország. Mekkora lenne már, ha mindenki csak azért lenne újságíró, hogy találkozhasson kedvencével?!

Sok sztár egyébként már eléggé nyitott, könnyen megtalálhatod e-mailben vagy közösségi oldalakon, csak ezért ne tanulj mást, mint szeretnél. Az már túlzás lenne. Féken kell tartani a rajongást. Ez nagyon fontos. Egy egyén sose legyen olyan fontos, hogy szomorú légy, mert nem találkozhatsz vele. Manapság már ez se ritka a rajongóknál.

Persze azért ne kezdd el szidni az imádottadat, mert nem hajlandó válaszolni, vagy leállni veled trécselni. Őket is meg lehet érteni, mert néha ők is kételkednek. Sokaknak vannak hátsó szándékai is velük kapcsolatban. Engem is akartak már lekenyerezni ismerőseim, hogy hadd találkozzanak ezzel-azzal, pedig nem is vagyok híres. De én megvesztegethetetlen vagyok. Talán ha egy hatalmas tál kekszes pudinggal jössz. Akkor talán van esélyed, és elintézzük neked, hogy találkozhass és körülrajonghasd kedvenced. 😛

Unod már, hogy csak egy vagy a sok közül a sztároknál? #2
Te félsz attól, hogy más lesz kedvenced egy személyes beszélgetés során?

 

Borítókép: presiden-jokowi.tk

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,549RajongóLike
179,305KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta