Utolsó hónap a Budapest Parkban!

Rovat

Megosztás

Szezonzáráshoz érkezik hamarosan a Budapest Park, ahol azért még szeptemberben is lesznek jócskán koncertek. Olyan rendkívül népszerű magyar zenekarok lépnek fel a helyen, mint például a Margaret Island, a Wellhello vagy a Halott Pénz. 

Ebben a cikkünkben pedig külön-külön mutatjuk be azokat, akik az iskolakezdés havában még zenélni fognak a Budapest Parkban. A koncertek minden esetben este hat órától kezdődnek.

Halott Pénz 

2017. szeptember 1. /péntek/

Marsalkó Dávid és Járai Márk nyitja meg zenekarával a hónapot tehát a helyszínen. A 2004 óta folyamatosan működő zenekar nyitja meg tehát az iskolaévet is idén a Budapest Park naptára szerint. Suli után még úgyis éppen belefér egy koncert péntek este a rossz nap margójára.

Margaret Island

2017. szeptember 7. /csütörtök/

A háromtagú és négyéves alternatív popegyüttes majdnem egy héttel a Halott Pénz után lép fel a Budapest Parkban. A bandát Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alkotja.

Wellhello

2017. szeptember 9. /szombat/

A szeptemberi Wellhello-koncert a Budapest Parkban hétvégére esik. A Fluor és Diaz alkotta páros remek kikapcsolódást nyújthat az első teljes heti suli utáni szombat este.

Punnany Massif

2017. szeptember 23. /szombat/

A szezont pedig a Punnany Massif zárja szeptember 23-án. A Felcser Máté és Farkas Roland ‘Wolfie’ alapította zenekar lesz az utolsó esély idén, hogy egy Budapest Park koncerten tombolj!

Részletek és jegyrendelés a Budapest Park oldalán.

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,227RajongóLike
178,206KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta