Vajon hogyan fogadja a magyar közönség? Debütált Azahriah!

Rovat

Megosztás

14 saját szerzemény, magyar énekesként angol dalok, igazi művészi véna, avagy debütált június 29-én Azahriah önálló nagylemeze, melyet július 1-én a Monyo Land nagyszínpadán fog bemutatni a fiatal tehetség!

A Rét című slágerrel befutott énekes ismét top listás dalt készített, ugyanis a Mind1 nevű szerzeményével érte el hivatalosan is az egymillió stream-et Spotify-on, melyet majdnem négymillióan látták már a YouTube-on, szinte le sem esik azóta sem a felkapottak listájáról, ami annyit eredményezett: Fesztiválos fellépések, debütáló nagykoncert, megannyi rajongó és ezer interjú! Pár nap alatt el is fogytak a jegyek az első önálló élő koncertre, melynek a Monyo Land ad otthont. Népszerűségének története egy igazi sikersztori, hiszen ahogyan korábbi cikkünkben már írtunk róla, saját maga tanulta ki a zenei pályát, minden a YouTube csatornával kezdődött, ahol először csak vlogok, majd feldolgozások, később pedig önálló zeneszámok születtek.

„Nehezebben lesznek olyan nagyon átütő slágerek Magyarországon olyan dalok, amelyek nem magyar dalok!”

Az összesen 42 perces album közel egy évig készült, megannyi munka, gyakorlás, felvétel és kitartás, de megszületett a mestermű! Bánkúti Dani is készített róla egy videót, aki elmesélte, közreműködött az alkotásban. Kulisszatitoknak mondható, mindent az utolsó folyamatokig ő készített el a lemezével kapcsolatban, avatott be minket Dani, aki azért annyira kíváncsi a fogadtatással kapcsolatban, mert nem feltétlenül a magyar fogadtatásnak megfelelő a zenei stílus. Kedvenc dala a Filter, de a legkedveltebbek közé tartozik még az Emulator vagy a Middle door is.

Főkép: facebook.com

Kép: instagram.comű

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta