Vajon ki lesz Buda Marci műsorvezetőtársa? – Elindult a szavazás!

Rovat

Megosztás

Március 13-án lezárult a jelentkezés a Ballagóbál diákműsorvezetői pozíciójára. A Bál Facebook oldalán már te is szavazhatsz, kit látnál szívesen az osztálytáncok versenyének színpadán Buda Marci mellett. A szerencsés diáknak jó dolga lesz a profi műsorvezető oldalán, hiszen ellesheti tőle a szakma minden apró fortélyát!

Az MR2-Petőfi Rádió műsorvezetője elmondta, milyen műsorvezetőtárs jelentkezését várja: legyen határozott, jó kiállású, bátor, drámai, laza, humoros, magabiztos és természetesen az sem utolsó, ha jól tud beszélni. A tehetséges kiválasztottnak nem kell aggódnia, nem lesz egyedül a mély vízben. Marci majd oldalba  böki, ha olyat mond, amit nem kéne! 

https://www.youtube.com/watch?v=bUZinFe1HC8

 

Aki elkészítette 30 másodperces bemutatkozó videóját, amelyben közönség előtt győzte meg a zsűri tagjait arról, hogy tökéletes munkatársa lenne Marcinak, és eleget tett a műsorvezető fentebb felsorolt kritériumainak, annak minden esélye megvan, hogy ő legyen az Országos Szalagavató Báli Táncok Versenyének diákműsorvezetője!

A VERSENY MENETE: A legjobb 10 jelentkezőt a közönség jelöli ki, a www.facebook.com/ballagobal oldalra feltöltött videók lájkolásával, majd Buda Marcival közösen választják ki a Táncverseny házigazdáit! A legjobbak tiszteletdíjban részesülnek!

Fotó: adal2013.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta