Ezt nézed:  / Hírek / Utazás / A válság idején Görögországban – A Diamond Models Rivercast modellje mesél élményeiről

A válság idején Görögországban – A Diamond Models Rivercast modellje mesél élményeiről

Vozer Adrienn, a Diamond Models Rivercast modellje két hónapot töltött kint Görögországban. Ez idő alatt része volt számos fotózásnak, megismerkedett a görög kultúrával és megízlelte a jellegzetes görög ételek legjobbjait. Mindezt akkor, amikor Görögországot utolérte a nagy görög válság hulláma.

„Hirtelen, körülbelül 3 napon belül éreztem meg azt, hogy az egész ország hangulata teljesen megváltozott. Kedvtelenné és szótlanná váltak az emberek.”

– mesélt nekem Adrienn arról a helyről, ahol köztudott, hogy milyen vidámak, barátságosak és közvetlenek az emberek, de most még is valami megváltozott.

„Egy nap, azt mondta a barátnőm, hogy hétfőtől zárva lesznek a bankok. Egyik este kimentünk a városba és láttam, hogy több tíz méteres sorok álltak a bankok előtt. Utána mindennap ez fogadott minket.”

– mondta a modell, majd hozzátette, hogy bár az üzleteknek és az éttermeknek még mindig vannak vendégeik, leginkább külföldi turisták járnak be ezekre a helyekre.

beauty-carefree-city-classy-Favim.com-2720787

„A helyiek jóval megfontoltabban költekeznek. A szórakozóhelyekre pedig alig térnek be az emberek.”

– osztottam meg velem tapasztalatait Adrienn.

A válság ellenére Adrienn is arról számolt be nekem, hogy mennyire barátságosak, nyitottak és segítőkészek a görögök. A görög gyrost is volt alkalma megkóstolni, valamint egy-egy nevezetességet is megtekintettek a fotózások mellett.

„Nyitottabbnak látom a görögöket a magyarokhoz képest, de látszik rajtuk, hogy sok a problémájuk, főleg most a válság idején.”

– mondta nekem a Diamond Models Rivercast modellje.

 

Fotó: 41.media.tumblr.com, s7.favim.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share