Változás előtt a Púdermentes, Viszkok Fruzsi válaszol!

Rovat

Megosztás

Kérdezz-felelek videó Viszkok Fruzsi csatornáján, aki elárulta követőinek, mik a tervei a közeljövőre, megy-e nyaralni? Milyen új, fontos történések következnek Virággal közös Podcastjaval kapcsolatban? Mindenre választ kaptok!

„Kötelességem picit nagyobb betekintést engedni az életembe!”

Előbb a kötelesség, utána a szórakozás, vallja Fruzsi, aki Idén több vakációt is tervez, ha nem Budapest környékén túrázik, szóba jön Toscana, vagy éppen Milánó is. Elmesélte, nagyon szereti a Púdermentes Podcast koncepcióját, hiszen így egy másik oldalát is megismerhetik az emberek, azt a lányt, aki kinyilvánítja véleményét a nagyvilágnak, éppen ezért új hírrel érkezett, hamarosan elérhető lesz a YouTube-on is a következő évad!

Nem mondunk feltétlenül újat, ha azt mondjuk, alapvetően a legtöbb kötelesség az életében nem feltétlenül negatív, legyen szó takarításról, bevásárlásról, vagy épp munkáról, bármit szívesen megcsinál, sőt még élvezi is! Azt is megtudtuk, abszolút nem ciki a striás, női comb, Fruzsi szerint nem szabad hagyni, hogy bárki leépítse emiatt önbizalmunkat, hiszen lehet, hogy ár tinédzserkorban megjelenik a hirtelen növés miatt. Ha már mozgalom, a H&M webshopján is már retusmentes képek láthatóak, ami teljesen természetes, teljesen tud vele azonosulni youtuberünk.

Sport terén épp egy kihívást teljesít, melyben a lényeg a heti 5 edzés, ám ebben minden IS benne van, legyen szó futásról, kirándulásról, szobabicikliről, az EPIC HIIT már csak ilyen, te sportolsz valamit?

Láttad már az új sorozat részt?

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta