Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Van kedved ismerkedni? – Interjú a szomszéd lánnyal

Van kedved ismerkedni? – Interjú a szomszéd lánnyal

Mindenki számára létezik egy szomszéd lány! Mondhatni, van egy ilyen prototípusa  a lányoknak, akit a fiúk általában csak messziről csodálnak. A tiszta és szinte szűzies nő ideálját testesíti meg számukra! Mi most egy szomszéd lányt kérdeztük erről!

A szomszéd lány mindig éppen annyira tűnik távolinak, amennyi elegendő ahhoz, hogy a fiúk képzelgéseit beindítsa. Ezért, ami legelőször a fiúk eszébe jut meglátva őt:

Olyan szépnek tűnik, szeretnék beszélni vele!

A YouTube híradó legutóbbi adásában az egyik műsorvezetőnk, Bende elég közel került a szomszéd lányhoz! Anita újonnan csöppent egyesen a forgatás közepébe, a YouTube híradó 57. adásának a felvételébe. Vele beszélgettünk.

Szerinted igaz, hogy létezik egy szomszéd lány típus?

Hú ha! Eddig még nem hallottam róla, de talán létezhet, mivel a fiúknak mindig vonzó az, ami közel van – mégis távol.

Gondoltad volna, hogy egyszer Te leszel az a bizonyos szomszéd lány?

Nem! Nagyon meglepődtem, hogy adásba kerültem egyik pillanatról a másikra, de nagyon élveztem!

Mit gondolsz, a fiúk miért nem mernek közeledni?

Talán a fiúkat megrémiszti, ha egy lány SZÁMUKRA túl szépnek tűnik vagy távolinak. Mindenkinek más a szépség, azonban a nagy rajongótáborral rendelkező lányokról az terjedt el, hogy nehéz a közelükbe férkőzni. Elárulok egy titkot: nem is olyan nehéz.

Mit tanácsolnál a fiúknak, hogyan próbálkozzanak, ha tetszik nekik egy lány?

Szerintem egy kulcsa van: add önmagad. Ha odamész egy lányhoz, ne úgy akard levenni a lábáról, hogy menőzni kezdesz előtte. Légy odafigyelő, próbálj találni vele egy közös témát, ami mindkettőtöket érdekel. Ha ez meg van, onnantól minden sínen van.

Mi volt a legkínosabb élményed arról, ahogyan próbáltak felszedni?

Körülbelül egy évvel ezelőtt éppen nagybevásárlást csináltam. Teli kosárral szaladgáltam a pultok között és válogattam, mire van még szükség. Mikor éppen a sütis pultnál álltam, mögém lopózott egy fiú. (Észre sem vettem.) Egyszer csak egy halk hangot hallottam magam mögül:

„Szia, van kedved ismerkedni?”

Ijedtségemben hatalmasat ugrottam és a fiú felé fordultam. Elmondtam neki, hogy párom van és nem szeretnék ismerkedni, de hogy őszinte legyek, ha nem lett volna sem mondtam volna mást. Egy bevásárlóközpontban? Most komolyan…

Van valami bevált szokásod ezekre az esetekre, hogy lerázd az adott fiút?

Talán ami nekem a legjobban bejött és tudom ajánlani: határozottság. Sajnos sok lány beleesik abba a hibába – amiben én is benne voltam, hogy inkább kikerüli a válaszadást, mivel nem szeretné megbántani a fiút egy adott szituációban és mellőzi a konkrét visszautasítást. Pedig sajnos a legtöbb esetben ez az ami célravezető. A fiúnak jobb, ha nem hosszan szenved a bizonytalanságban.

A szomszéd lány lehet az, akivel még kiskorodban együtt játszottál, vagy a testvéred barátnője, vagy valaki, aki veletek egy házban lakik, vagy egy suliba jár. Szinte bárki, akit messziről csodálnak a fiúk, és éppen ez az oka annak, hogy annyira vonzó a számukra!

A YouTube híradó 57. adásában kiderül, mire jó egy szomszéd lány!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share