Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / PR / Táplálkozás / Vége a fülhallgató-zsinór elszakadásának – nem is kell zsinór

Vége a fülhallgató-zsinór elszakadásának – nem is kell zsinór

Te milyen szempontokat veszel figyelembe, amikor egy fülhallgatót vásárolsz? Egyedi és trendi külső? Megfizethető ár? Több év garancia? A BestByte áruház mindezt biztosítja neked. Sőt, még többet is.

Biztosan te is ismered azt az érzést, amikor a vásárlástól számítva három hónapra sokadszorra beteszed a füledbe a készüléket, s, amikor indítanád a zenét, észreveszed, hogy az csak a telefonodon indul el, de a füles meg se mukkan, ugyanis a fülhallgató zsinórja belül annyira eltöredezett azalatt a kicsiny idő alatt, hogy már javíthatatlanul tönkre is ment. A vezetéknélküli, Bluetooth alapon működő fülhallgatóval viszont ilyen biztosan nem történhet. Ha mégis valami más galiba lenne a termékkel, semmi gond, két év garanciát vállal minden fülhallgatóra a gyártó ACME.

Az ACME-termékek kifejezetten a fiatal korosztályt célozzák meg, az ACME BH102 Wireless in-ear fülhallgató például még hands free eszközként is használható, ugyanis beépített mikrofonnal is rendelkezik, a kényelmesen elhelyezett gomboknak köszönhetően pedig könnyedén szabályozhatod a füledbe áramló zenét. A fülhallgatóval akár 3 órán keresztül is tudsz zenét hallgatni, a hang pedig tiszta és jó minőségű.

Ennek a fülhallgatónak több “testvére” is van különböző előnyökkel. Az ACME BH101-et például kifejezetten sportoláshoz ajánlott a kényelmes viselete miatt és a terméken lévő vezérlők miatt, amely megkönnyíti a zeneszámváltást futás közben is.

A BH203-as fejhallgató tökéletes egy bel- vagy külföldi osztálykirándulásra, vagy bármilyen hosszabb utazásra, hiszen lejátszási ideje tizenegy óra, aztán pedig csupán két óra töltés szükséges, hogy újabb tizenegy órára igénybe vehesd. De ha véletlenül lemerül az eszköz, akkor a mellékelt kábellel vezetékes módban is lehet használni.

 

Ha pedig nem magad csöndességében szeretnéd hallgatni a zenét, hanem egy házibuli alkalmával, arra is van lehetőség eszközt szerezni jó áron. Ráadául a BestByte által kínált hangszóróknál sem kell a zsinórok tömkelegével bajlódni. Ott van például az ACME PS303 Hordozható Bluetooth hangszóró, amelyet egyetlen kábellel csatlakoztathatsz, sőt, akár még egy SD-kártyát is belehelyezhetsz, hogy az az egy se kelljen.

A legjobb pedig, hogy ha velünk játszol, akár nyerhetsz is tőlünk ilyen kütyüket.

Nem kell mást tenned, minthogy válaszolj az alábbi kérdésre:

Hány év garancia van az ACME Bluetooth termékeire?

A helyes választ az Acme Magyarország facebook oldalán találjátok, csekkoljátok, lájkoljátok és a kapcsolat@kozepsuli.hu e-mail címre küldd november 30-ig, a tárgyba pedig írd bele: fülhallgató, a válaszon kívül pedig a címedet is írd meg!

Sorsolás november 30-a után. A nyereményeket személyesen is átadjuk Budapesten, de postázzuk is, így karácsonykor már az új fülhallgatóddal hallgathatod kedvenc ünnepi dalaidat.

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share