Végre palackozva is kapható a bolyhos macskák illata

Rovat

Megosztás

Kemény, megfeszített munka után a japán Felissimo online kiskereskedői oldalára végül befutott a palackozott macskahomlok-illat.

A Felissimo webshop korábban is kínált már a macskaszerető emberek számára érdekes holmikat, például macskafehérneműt macskafarok-kiegészítővel, fejpánttal és macskafüllel, illetve futont cicák számára. Legújabb termékük talán még ennél is szokatlanabb. Egy 100 milliliteres üveg, melynek tartalma olyan parfüm, melynek az illata pont olyan, mint a bolyhos macskák homlokának illata. Ez nem vicc.

223

Az úgynevezett Moho Mohu no Kaori Fabric Water (Bolyhos homlok illatú víz) szorgos piackutatás eredménye. A vásárlók véleménye alapján a macskák homlokának illata olyan, akár a „napfény”, az “édes kenyér”, vagy „amikor a futont szárítják a napon”.

A japán Yamamoto Perfumery nevű cég feje komolyan vette az ügyet, és rengeteg időt töltött azzal, hogy a szőrös puha macskák homlokát szagolgatta a macska-kávézókban, hogy ki tudják fejleszteni az illatot. Négy hónapos tesztelés után a permet végre megjelent.

15

A vásárolók szerint a termék egyszerre édes és aromás. Úgy tervezték, hogy szövetekre is permetezhető. Egy palack ára 1293 jen (kb. 1500 forint), és tökéletes lehet párnákra, plüssökre, vagy takarókra.

Az illat állítólag nyugtató is, hiszen a cuki macskák gondolata stresszoldó hatású. Sajnos azonban a Felissimo nem szállít a termékből a tengerentúlra, így az új illat egyelőre csak Japánban élvezhető.

A Te macskád illata is olyan, mint a napfény? Vagy inkább, mint az édes kenyér? Oszd meg velünk!

Végre palackozva is kapható a bolyhos macskák illata
A te macskád illata milyen?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta