Ezt nézed:  / Színes / Vérciki tetoválások a One Direction-testeken

Vérciki tetoválások a One Direction-testeken

Azt hinnénk, a sztárok csak és kizárólag szuper tetoválásokat varratnak magukra. Hááát, nem feltétlenül. A One Direction tagjai eszeveszett varratásokba kezdtek, amik azonban sokszor elég furára sikeredtek. Harry már bevallotta, hogy több tetkóját meg is bánta.(„Pár tetkóm egyszerűen borzalmas.”) Niall az egyedüli bandatag, akit nem borít egyetlen tetoválás sem. Hogy miért? Egyszerűen fél a tűtől. Az biztos, hogy jobban járt, mint a többiek.

Ha már szóba jött Harry, kezdjük vele a listát! Rengeteg „szuper” tetkója közül nehéz volt válogatnunk, de végülis nagy nehezen kiválasztottuk a kedvencünk. Ez a teljesen visszafogott, aprócska, kicsit sem lányos minta mindent visz. Atyaég, ez mégis mit akar szimbolizálni?

3d980651

Ha Louisnak az volt a célja, hogy úgy nézzen ki az alkarja, mintha egy négyéves rárajzolt volna valamit, akkor tökéletes választás volt ez az amőbatetkó.

1d-tattoos-tictactoe

Ez mégis micsoda?  Mintha a Facebook like-jel megteremtője tetovált volna karjára. Ez most már inkább unalmas, mintsem menő.
1d-tattoos-fingers

Liam  is elég furán próbálja megkülönböztetni magát másoktól! Ezzel  a tetoválással úgy néz ki, mintha átmentek volna rajta az úttesten.
1d-tattoos-chevrons

 

És jöjjön ismét Zayn egyik tetkója, ami önmagában is gagyi lenne, hát még ezzel a szutyokmintával a mikrofon alatt. Na, ez mi akar lenni? Fejtse meg valaki!
1d-tattoos-mic

 

Köszönjük, Niall, hogy semmi hasonlót nem tetováltattál magadra! Tartsd meg jó szokásod!
niall-tattoo-2

 

Ha kíváncsi vagy a srácok teljes gyűjteményére, íme:

f0e34bdcc300130fc2c3584ce86bea3d

Fotó: http://starity.hu, http://jezebel.com,  http://www.twistmagazine.com , www.pinterest.com, www.clevver.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share