Vérforraló vámpírok: melyik a legszexibb?

Rovat

Megosztás

Sápadt bőr, igéző tekintet, végtelen halhatatlanság és csillogó szemfogak. A vámpíros történetek sármos főszereplői a te szívedet is megdobogtatják, ugye? De melyikük a kedvenced?

1. True Blood

Bill Compton a vámpírok férfias, nyers, de érzelmekre is képes vonalát képviseli. Nem csak Ő van hatással Sookie-ra, de a lány is rá és ráadásul titokzatos is, hiszen sosem tudni mi jár a vámpír fejében. Kissé talán már maga mögött hagyta a fiatalkort, de ez nem azt jelenti, hogy nincs a befutók között.

HBO true blood bill compton 12 days of hbo now

Eric Northman megjelenése magáért beszél: szőke haj, izmos test, veszélyes kisugárzás. Garantált észvesztés már első pillantásra.

true blood

2. Twilight

A Twilight trilógia Edward Cullenje a maga szűkszavú, sápadt szépségével örökre beírta magát a vámpíros sorozatok és filmek történetébe. Érzékeny, odaadó, mégis tud erős, elszánt és védelmező is lenni, aki teljesen oda van egyetlen Bellájáért. Ellenállhatatlan kombináció.

twilight movies kristen stewart robert pattinson

Emmet az amerikai filmek klasszikus focista srác karakterét idézi meg, csak éppen kicsit hosszabb a szemfoga az átlagosnál. A valódi életkoráról már nem is beszélve. Nem sokat beszél, de annál impozánsabb a megjelenése. Izmos alakjánál már csak az indulatai elsöprőbbek. Szenvedélyes és férfias vámpír, aki mindenképpen toplistás versenyző.

twilight twilight saga kellan lutz emmett cullen

3.Vampire Diaries

Damon Salvatore egyértelműen abba a rossz fiú kategóriába tartozik, amitől mindig is elgyengült a lányok térde. Gunyoros, nyers modorával, laza hozzáállásával és öntörvényű cselekedeteivel minden lányt levesz a lábáról. És az az átható, gleccserkék tekintet….!

sexy ian somerhalder lindo famosos confuso

Stefan Salvatore, Damon ellentétét képviseli, hiszen folyamatosan küzd az érzéseivel, de éppen az emberi oldala miatt lesz annyira szerethető. Ő a romantikus, folyton tépelődő, szomorú szemű hős, aki néha egy kis vérre szomjazik.

the vampire diaries tvd vampire diaries stefan salvatore paul wesley

Szexi vámpírok
Ki nálad a befutó?

Képek: giphy, wallpaperwidefree

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,157RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta