A neten tudta meg, hogy kukkolták a vécében

Rovat

Megosztás

Gyanútlanul iszogatsz egy kávézóban, majd kimész a vécére. Aztán kis idő múlva viszontlátod a folyamat közben fotózott arcképed a neten. Nem hiszed?

Az esetet a moszkvai Polina Aniszimova élte át és be is számolt róla Facebook-adatlapján – írja a globoport.hu. Eredetileg az orosz közösségi oldalon, a VKontaktén írt rá egy ismeretlen, hogy véletlenül nem ő látható-e a csatolt képen.

polina

Igen volt a válasz. De máris adódott a kérdés, mégis honnan van ez a kép. Az ismeretlen sorstárs (ugyanez vele is megesett) felvilágosította Polinát, hogy ez egy olyan videó kockája, amelyet egy nyilvános vécében rögzítettek. Két kamerával. Az egyiket a vécécsészével szemben, a másikat háttal helyezték el a kukkolók.

Bár Polinának nem akarózott vizelő önmagát végignézni, nem hagyta annyiban a dolgot. Kiderítette, hogy a kukkoló az Oroszországban népszerű Sokoladnyica kávézólánc több vécéjében is szerelt fel kamerákat.

Nagyon örülök, hogy olyan életkorban történt ez velem, amikor nekem már tulajdonképpen mindegy, hogy a vaginámat látja valami perverz

– összegezte a történetet a fiatal nő. Ugyanakkor elmondta, utánajár a jogi lehetőségeknek és harcot indít az ilyen perverzitások ellen.

A neten tudta meg, hogy kukkolták a vécében
Mit csinálsz, amikor észreveszed, hogy kukkolnak?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,201RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta