Ezt nézed:  / Suli / Vezess határidőnaplót!

Vezess határidőnaplót!

Ismerős a szituáció, mikor annyira összekuszálódnak a dolgok, hogy te magad se tudod, hogy hol tartasz? Ha megkérdeznek, arra se tudsz válaszolni, hogy milyen nap van ma, nemhogy még a tennivalóidat is felsorold.

Nos, az ilyen helyzetekre találták ki a határidőnaplókat. A célja egyszerű: rendszerezni tudd, hogy mikor és mit kell csinálnod. Nem egy nagy ördöngősség, mégis nagyszerűen követhető, és így nem csúszhatsz el semmivel.

34_inner_large

Érdemes mindig magadnál tartani, hiszen iskolai feladatokra is remekül használható. Dolgozatot fogsz írni jövő héten? Írd bele, így biztosan nem fogsz róla megfeledkezni! Valójában úgy használhatod, ahogy neked szimpatikus. Mindenfélét írhatsz bele, ötletelgethetsz, de jegyzetelésre is alkalmas.

kawaii-korea-stationery-neon-classification-loose-leaf-label-n-times-stickers-sticky-diy-notepad-office-supplie

Azonban tudni kell eligazodni benne. Egy idő után zsúfoltnak fog hatni. Nem lesz egyszerű megkeresni benne, hogy éppen melyik feladat életbevágó, de erre is van egy jó módszer. Használj post iteket. Ezek apró jegyzetlapok, amiket könnyű beragasztani, és egészen kicsi változatban is megvásárolhatóak. Egyszerűen ragaszd bele a fontosabb eseményekhez, így bármikor könnyen megtalálhatod azt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHatáridőnaplók közül számtalan változatot fogsz találni. Célszerű papírboltban beszerezni, mint internetről megrendelni, mert így biztosan nem ér csalódás. Rengeteg kivitele létezik a kicsitől a nagyig, valamint egészen fantasztikus dizájnokkal is találkozhatsz. Már csak ezért is megéri használni.

now2

Van viszont egy pénztárcabarát megoldása is ennek. Számtalan ingyenes telefonos applikáció közül válogathatsz, amik szintén nagyszerűen működnek. Itt akár értesítéseket is beállíthatsz, hogy egy adott időpontban mit csinálj.

filofax_lenyilo_menu_kepBármelyiket módot is használod, mindig kéznél tudod tartani és könnyen el tudsz benne igazodni. Ha rendszeresen beírod a tennivalóidat, biztosan eredményesebb leszel és könnyebben igazodsz el a rengeteg feladat között. Ezzel a módszerrel biztosan nem fogsz elfelejteni semmit, csak ne felejtsd el kitölteni.

 

Vezess határidőnaplót!
Neked van naplód?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share