Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Neked hogy sikerült meghódítanod álmaid pasiját?

Neked hogy sikerült meghódítanod álmaid pasiját?

Sokan tartjuk még magunkat ahhoz az elképzeléshez, hogy a fiúk dolga meghódítani a lányok szívét, de legyünk őszinték, manapság igen gyakran kezdeményeznek a lányok is. Nem is az a legfontosabb, hogy ki kezdeményez, hanem hogy összeilletek-e? A hódításnak pedig nincs titkos receptje, rendelésre kapható esszenciája, a legjobb amit tehetsz, hogy hallgatsz a megérzéseidre és követed azokat.

love2

“Magamat adtam”

“Amikor először találkoztunk a barátommal nagyon izgultam, nem nagyon volt tapasztalatom a randizás terén, úgy voltam vele, hogy ha nem esek hasra, már az is haladás lesz. Be voltam feszülve, úgyhogy az elején volt néhány kínos mondatom, de mivel láttam, hogy kedvesen, humorral kezeli, sőt még tetszik is neki a bénázásom, fokozatosan felengedett a görcsösségem. Onnantól nagyon élvezetem az estét, még a humoromat is sikerült feltámasztanom a végére. Azt hiszem, hogy ez az őszinteség nagy hatással lehetett rá, mert azóta sem engedett el. (Vera, 17)

Lányok, ne feszüljetek be, legyen bármilyen szexi a kiszemelt pasi. Ha elhívott randira, akkor érdekled, veled akar lenni, meg akar ismerni. Hosszú távon úgyis kiderülnek a turpisságok, jó már az elején nyílt lapokkal játszani.

f81160229f20d0ed92f13da0d0c3097e

“A család a legfontosabb”

“Imádom a családomat, sok időt töltök velük, klasszikusabb lány vagyok, nem az a csacsogós, divatozó. Ezért kicsit nehezebb a srácokkal ismerkednem. Tudod, Instagramon sem vagyok fent, nem vagyok túl aktív a közösségi oldalakon, de szeretek beszélgetni, kiállításokra járni. Volt egy srác múltkor a múzeumban, nagyon helyesnek láttam, és észrevettem, hogy időről-időre rám pillant. Gondoltam, hogy most kéne szemeznem, de annyira nem volt benne tapasztalatom…lehet, hogy a félszegségem jött be végül neki, mert azért elég gyakran pillantottam abba az irányba ahol állt, míg végül meghívott egy kávéra és beszédbe elegyedtünk. Kiderült, hogy ő se az a társaság gyöngye és nagyon népes családban nőtt fel, így hasonló dolgokat tartunk fontosnak. Azóta már több randink is volt, és egyre jobban megy a szemezés is.” (Timi, 16)

Nem kell követned a divatot, hogy megismerkedj a tökéletes személlyel. Sőt! A srácok közül sokaknak nem jönnek be a matt rúzzsal az ajkukon mászkáló, műszőrbe vagy bőrkabátba burkolt lányok, akik szeretnek mindenhol ott lenni, és mindenhez hozzászólni. A csendes, kedves lányok nagyon sokak szeretetét elnyerhetik, és a fiúkat is könnyű meghódítani a természetes bájjal.

museumlove

“Nem vagyok féltékeny típus”

“Párkapcsolatban élni, az nyilván kompromisszumokkal jár, csomó feszültség van, amit jól kell kezelni. A barátom zenél egy bandában, persze, hogy folyton körülrajongják a lányok, visibálnak, oda meg vissza vannak. Na, én nem vagyok ilyen lány. Ott vagyok a koncertjein, értékelem amit csinál, és nem érdekelnek a körülötte zsongó emberek, nem féltékenykedem, nem traktálom ezzel, tudom, hogy én vagyok neki a legfontosabb.” (Zoé, 18)

Felismerni a másik igényeit, kellő tapintattal lenni a neki fontos dolgokkal kapcsolatban nagyon fontos eleme egy párkapcsolatnak. Ha valakit szeretnénk meghódítani, jó, ha éreztetjük vele mennyire fontos nekünk.

2460d2d20c3c9a9ccd248bbe8cb4a441

“Isteni muffint sütök”

A barátom azt mondja a humoromba szeretett bele, meg a közvetlenségembe, de azt persze elhallgatja, hogy az is szerepet játszott a választásában, hogy isteni muffint sütök…Jó, egyébként tényleg a humor volt a kulcs, meg a közös nevetések. Nem vagyunk csendesnek mondhatók, folyton pörgünk, és mindig kaphatóak vagyunk a játékra. Tudod mi a titok szerintem? Maradj örökre gyerek.” (Lilla, 17)

Zsák a foltját, tartja a mondás. És valóban, lehet, hogy annyi a titok, hogy képesek legyünk gyermeki szívvel örülni, játszani, hogy értékeljük a pillanatok varázsát, és ne vegyük túl komolyan magunkat.

a57d8ce5c8341243029b71dbdbab3dd2

És Neked hogy sikerült meghódítanod álmaid pasiját?

Neked hogy sikerült meghódítanod álmaid pasiját?
Szerinted mi a legfontosabb egy kapcsolatban?

A képek forrása a Pinterest.

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share