Viccek, amikkel sose viccelődj

Rovat

Megosztás

Vannak pillanatok, amikor egy társaságban elkap a hév és már mindenen képesek vagyunk nevetni. Barátok között sokszor megesnek ilyen pillanatok. De mik azok a dolgok, amiken sosem kellene viccelődnünk?

Elhunyttal kapcsolatos vicc

Fotó forrása: Pexels

Ezt talán nem is kell magyarázni, mégis fontos. Persze a dark humor is humor, de fontos, hogy tudjuk, mikor és hol van helye!

Gyerekvállalással kapcsolatos vicc

Fotó forrása: Pexels

Ez is egy olyan téma, amibe nagyon bele lehet nyúlni. Lehet viccelődni gyerekekről, de csak óvatosan! Sosem lehet tudni, a másiknak éppen milyen szakaszban van az élete és sajnos azt sem tudhatod, van-e ezzel kapcsolatos egészségügyi problémája!

Szülőkkel kapcsolatos vicc

Fotó forrása: Pexels

A szülőkkel kapcsolatos vicceket is vedd komolyan és érzékenyen! Ahogyan az neked sem esne jól, magadnak se engedd meg azt, hogy másnak a szüleivel kapcsolatban formálj véleményt vagy viccet! Sosem tudhatod, mennyire esik rosszul a másiknak!

Párkapcsolati, személyeskedő vicc

Fotó forrása: Pexels

Ez leginkább akkor kellemetlen, amikor nagy társaságban vagytok. Párkapcsolati témák, személyes jellegű vicceknek talán csak akkor van ideje, ha a pillanat és a barátságotok megengedi, illetve ketten vagytok a másikkal. Abban az esetben, ha mások is ott vannak, megalázó is lehet ilyen dolgokkal viccelődni.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta