Ezt nézed:  / Színes / VIDEÓ: 5 dolog, amit tudnod kell a Középsuliról

VIDEÓ: 5 dolog, amit tudnod kell a Középsuliról

Voltak már olyan cikkeink korábban is, amelyekben kulisszatitkokat árultunk el, ez is egy ilyen lesz. Annyi különbséggel, hogy ezúttal egy kétperces videóban mutatunk be öt olyan tényhalmazt, amely igaz a Középsulira, a szerkesztőcsapatára és sorozatszereplőire. 

Egyúttal az 58. rész képkockáiba is belekukkanthatsz, hiszen a tényfeltáró videóban szereplő sorozatrészleteket a következő, vasárnap este hét órakor megjelenő epizódból vagdaltuk össze.

Íme hát, a minden, amit tudnod kell a Középsuliról új része:

 

Mindez írásban:

1. Bocsó majdnem nem kapott szerepet

Bocsót nem választottuk ki szereplőnek azonnal. Már mindenkinek visszajeleztünk, amikor az utolsó pillanatban őt is megajándékoztuk egy szereppel.

2. Nem tudjuk mi sem, mi történt Rékával

Vagy Bercivel elment Los Angelesbe, vagy meghalt. S hogy ennek lesz-e folytatása, vagy homály marad, azt sem tudjuk egyelőre megmondani.

3. Szasa nem ismerte a sorozatot, mielőtt jelentkezett bele

Ilyen is van. A Szasát alakító Sárosi Szabolcs a Facebookon látta meg a hirdetést egy csoportban, miszerint új szereplőket keresünk. De mivel imád szerepelni, így úgy gondolta, ismeretlenül is belevág, s majd menetközben minden kiderül.

4. Rengeteg Messenger-csoport van

Nekünk nem elég egy Messenger-csoport, de legalább öt-tíz folyik párhuzamosan, a szerkesztők és szereplők között folyamatosan ott megy a csoportbeszélgetés. Hol munkáról, hol pletykáról, hol valami jó közös élményről, poénról.

5. A Középsuli számokban mérve

Több mint 100 helyszínen forgattunk eddig, 15-nél is több vendégszereplők volt, összesen 37,5 milliónál is többször kattintottak a Középsulira a YouTube-on. Egy epizódot átlagosan 650.000-en néznek meg.