Ezt nézed:  / Divat / Divat/Életmód / Vigyázat: fertőző! Fashionista appok körképe

Vigyázat: fertőző! Fashionista appok körképe

Minden álmod egy VIP hely a Párizsi Divathét közönségének első soraiban? A telefonod háttérképe valamelyik ismert divatmárka logója? Kívülről fújod a legcoolabb fashionblogokat és street fashion oldalakat?  Nem idegenek számodra az olyan kifejezések, mint a clutch, kámzsa nyak vagy a beanie? Naponta postolod Instagramon az aktuális napi szettedet?

Ha a fenti kérdésekre legalább háromra igennel válaszoltál, akkor minden jel arra utal, hogy te is vérbeli fashionista vagy!

Ha mindig ügyelsz a részletekre, akkor nem hiányozhat a kiegészítőid közül néhány igazán hasznos vagy éppen szórakoztató fashion applikáció.

1. Polyvore: Ennek az alkalmazásnak a segítségével különböző outfiteket állíthatsz össze. Légy saját magad stylistja és alkoss      vagány, romantikus vagy éppen extravagáns szetteket. Vigyázat, súlyos függőséget okoz!

polyvore

2. Cloth: Ez az okos alkalmazás számon tartja, milyen ruhadarabok lapulnak a szekrényedben és az aktuális időjárásnak megfelelően segít kiválasztani, milyen összeállítás lenne megfelelő aznapra.

3.Chick feed: Street style minden mennyiségben. Ennek az alkalmazásnak a segítségével bárhol és bármikor követheted a legújabb divatot a világ minden tájáról.

4. Style Thief: Szembejön veled álmaid kabátja az utcán, vagy meglátsz egy jó pulcsit a tévében,  de nem tudod, honnan szerezhetnéd be? Gyorsan fotózd le, és ennek az alkalmazásnak a segítségével máris megtudhatod, hogy hol és mennyiért lehet kapni sőt, akár azonnal meg is vásárolhatod!

style_thief_beitrag

A kockázat és mellékhatások elkerülése érdekében, ne lépd túl a napi ajánlott mennyiséget!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share