Villő imád deszkázni, nem semmi a csaj!

Rovat

Megosztás

A KS szereplője mindig is szerette a guruló járgányokat, amíg neki nem lett saját gördeszkája, a bátyjáét használta előszeretettel. Na de mi a deszkás szerelem története?

„Már azonnal mentem ki az udvarunkra, hogy kipróbáljam, és azóta le se tudom tenni. Mindig ha elmegyek, akár hosszabb távra a koliba, vagy csak le a közeli kisboltba, felpattanok rá, és skót kockás sebességgel iramodok meg.”

Most karácsonykor kapott egy saját, haladó longboardot a szüleitől, ahogyan elmesélte, szerelem volt első gurulásra!

Leginkább a tetején lévő űr téma tetszett és a rugalmassága. Már azonnal mentem ki az udvarunkra, hogy kipróbáljam, és azóta le se tudom tenni. Persze ennek vannak hátrányai, például egy rosszul bevett kanyar, vagy egy kis kavics, ami megakasztja a deszkámat és bizony borulás a vége. – mesélte Villő.

„Mióta megvan, kevesebb, mint egy hónapja, 4 nagy emlékezetes borulásom volt, és minden esetben egy nadrág (eddig 2 nadrág 3 térdét szakítottam ki a segítségév) vagy a kezem, vagy a térdemen lévő bőr bánta, de esés után is visszakászálódtam, és folytattam utam a végtelenbe és tovább!” 😁😊

Nemrég eltört a kisujja tesi órán, de az sem tántoríthatta el, hogy hobbi szinten azt csinálja, amit igazán szeret. 2 kedvenc útjáról számolt be nekünk, az egyik a Budapest és Székesfehérvár közti távolság, amit minden héten 2-szer tesz meg a kollégium miatt. A másik pedig a hogyan vásároljunk kolis módra a szobatársnőmmel üzemmód, ugyanis úgy szoktak egy zsugor vizet hozni egy nem annyira közei boltból, hogy ráteszik a deszka közepére a vizet, Villő rááll a két végére és barátnője löki. Micsoda ötletek!

„A legjobb, legszebb legtalálóbb karácsonyi ajándék volt, hogy megkaptam ZARÁT és remélem még sokáig tudom nyúzni és nem fogja megadni magát”.

Ahogyan olvashatjátok, igen, a deszka neve nem más, mint ZARA, aki elkíséri Villőt mindenhová, mindenkor, és bárkivel is!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta