Radics Peti felkarolja az újonc videósokat

Rovat

Megosztás

Radics Peti megnézett néhány újonc “youtuberes” videót, nem köntörfalazott, elmondta nyers véleményét, s néhány jó tanácsot is adott nekik, mégis hogyan lehetne ebből valami IS.

„Szeretném eljuttatni a fiatalokat a csúcsra, ez nem volt félreérthető, ugye?”

Vágatlan videók, üres járatok, unalom, ezeket a szavakat használta Radics Peti, aki azt is megemlítette, nagyon jó lenne, ha nem a hülyeségről, az üres tartalmakról, hanem a kreativitásról szólnának az audiovizuális paltformok, köztük a YouTube is. Na de mi is a cél? Szórakoztatni a nézőt, ám ezt nem mindenkinél látta, sőt. Ötlet nélkül videót készíteni magyarázkodással a legrosszabb dolog, amit tehetsz!

„A semmiből igazából már van elég, jó lenne, ha ez a platform a kreativitásról szólna.”

Peti számára a videózás nem más, mint saját fantáziájának kiélése, mondjunk is egy példát. Amikor visszanézel egy videót, elégedettségérzés kellene hogy elfogjon. Elfog? Nem? Akkor valami nem okés. Nyilván ebbe is bele kell tanulni, de ha belefekteted a kellő munkát, akkor előbb-utóbb kialakul egy téma, egy stílus, egy platform saját magad számára. Egy szó, mint száz, igenis le kell ülni a feneketekre és tanulni kell, nincs más opció, hiszen erőltetett módon, üres tartalommal nem működik semmi. Ne reflektáld túl magad, csak légy az, aki alapvetően is vagy a hétköznapokban, másképp nem téged fognak szeretni, hanem csak egy virtuális lényt a kamera előtt.

Főkép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta