Virtuális körömfestés, hamarosan a mobiloddal

Rovat

Megosztás

A selfie-zés az elmúlt 1-2 évben annyira elterjedt, hogy már mindenütt selfie-ket látunk, álmunkban is. Persze sokan hamar megunták a selfie-ket, és jöttek a mindenféle magunkat fotózzuk, de azért ez nem selfie próbálkozások. Most itt az újabb, amikor a körmödet kell fotózni, de nem akárhogy!

A relfie, bifie, belfie, suglie,ussie, shelfie, dronie után most itt a köröm-selfie is (nailfie), amihez egy csilli-villi alkalmazást is kitaláltak a kínaiak.

1050954

 

1050959

 

1050960

 

1050956

Az egész úgy működik, hogy megcsinálják a körmödet, az nem igazán világos, hogy ehhez valami speckó lakk kell-e (bár gyanítjuk, hogy igen), szóval miután kész van a körömfestés, építés és egyéb díszítés, fogod a telefonod és megnyitod az MM Nails alkalmazást. A mobilod kameráját a körmödre kell irányítani, majd az app menő, virtuális animációkat gyárt a körmöd mintája alapján. Szóval az alkalmazás átalakítja a körmöd mintáját a virtuális térben, valamilyen formává. Erről pedig készíthetsz fotót és természetesen bárhol meg is oszthatod. Biztosan nagyon szép képek születnek majd, de február közepéig még csak a kínai gazdag gyerekek élvezhetik a különleges körömfényképezést.

http://www.youtube.com/watch?v=w5tCVnbhpm4

 

Egyébként a relfie az, amikor a pasiddal fotózod magad, a bifie, amikor bikiniben, a belfie, az a fenékkel pucsítós valami, a suglie, amikor csúnya fejjel kell vigyorognod egy fotón, az ussie a csoport-szelfi, a shelfien a polcodnak kell szerepelnie (polcfi), a dronie pedig, amikor drónnal készítesz magadról, vagy magatokról fotót.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta