Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Viszlát és köszönjük, Paola Torres!

Viszlát és köszönjük, Paola Torres!

2016. február 21. /vasárnap/

Ma este jelent meg a Középsuli című sorozatunk huszadik epizódja, melyből kiderült, hogy Paulának el kell hagynia az iskolát, mivel a robbantási ügyet úgy találta a fegyelmi bizottság, hogy ezért a tettért már kizárást érdemel a bűnös.

“Nagyon örülök, hogy a csapattal lehettem ebben a szűk egy évben, és boldog vagyok, hogy megismerhettem azokat is, akikkel nem egy osztályba jártam.  A szerkesztőség felnőtt tagjaitól rengeteget tanultam, sokat fejlődött a személyiségem, a forgatások alatt rengeteget javult a színészi játékom. Ami a karakteremet, Paulát illeti, nagyon sajnálom őt, mert most nagyon nehéz helyzetben van, el kell döntenie, hogy merre tovább.”

– meséli a spanyol cserediákot játszó 18 éves lány, Paola Torres.

Paolát még néhány rész erejéig láthatjátok Paula karakterének megformálása során sorozatunkban. Hogy hogyan végződik a spanyol cserediák története, és hogyan hagyja el az iskolát, azt a következő epizódokban láthatjátok majd.

IMG_8370

Eszti hatalmas pofont kever le Olivérnek, amiért a legjobb barátnőjét miatta rúgták ki az iskolából. A rosszfiú azonban nagyon örül magában, hogy végül nem neki kellett elvinnie a balhét.

IMG_8416

Bende a mosdóba rángatja Julit, a lány azonban nem szeretne “lejjebb menni”, ezért a macsó dobja őt.

IMG_8469

Dominik ezúttal gitártudását vetette be Julinál, akinek a gitárhúrok pengetései bántották a füleit, így Dominik ismét elbukott.

dominik_juli

Matyi és Barbi kapcsolata veszélybe kerül, amikor Bende megcsókolja a sármőr barátnőjét, Barbit.

IMG_8452

Korinna továbbra is Szandrával lóg, és kiderült, hogy egy-egy estén annyira kiüti magát, hogy reggel alig emlékszik az éjjel történtekre. Ráadásul, egyszerre két fiúval is kényezteti magát a lány.

IMG_8561

Beni nem nézi jó szemmel a lány saját magát romboló életmódját, és ráadásul még Szecsoval is meg kell küzdenie a lány kegyeiért, aki jelenleg egyikőjükkel sem bír egy másodpercig sem megmaradni egy légtérben.

IMG_8744

Réka is jelentkezik a 999.hu nevű online magazinhoz, és Sátán Tamás szerkesztő fel is veszi őt újságíró-gyakornoknak Olivér mellé, aki pedig könyörgő kérése ellenére nem kapott a főszerkesztő úrtól fizetésemelést, viszont a robbantási ügyet feladatként adta ki az elismert újságíró, hogy írja meg “sok vérrel”, és felszólította a fiatal fiút, hogy “legyen negatívabb”.

IMG_8508

Réka továbbra is szivatja Rozit, az osztály lúzerét. Ezúttal a köpetét itatta meg vele.

IMG_8778

 

Kirúgták Paulát!
Te hogyan vélekedsz Paula kicsapásáról?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share