Wilkinsontól a Spoonon át Tóth Andiig – Random találkozó egy világsztárral és az X-Faktor hírességeivel

Rovat

Megosztás

Az esti összeröffenés során úgy gondoltam, hogy kicsit offolom a Középsulit, és csak a szórakozásnak fogok élni. Ha most ezt a cikket olvasod, rájössz, ez nem sikerült. A Deák Ferenc tér kellős közepén ültünk, amikor egyszer csak szempillantást vetettem az X-Faktor két, illetve három sztárjára.

Tóth Andi és a Spoon Földesi Petijét vettem észre, habár nehéz volt kicsit, nagyon egymásba burkolózva turbékoltak, de amikor megláttam a szintén Spoonos  dobost, Kristófot, akkor biztos voltam benne, hogy ők azok. Muszáj volt felismernem, ha már egy középiskolásoknak szóló magazin sztárokról szóló rovatának rovatvezetője vagyok, ugyebár?!

Verával, kolléganőmmel odamentünk és bemutatkoztunk. Kértünk tőlük közös képet, hogy meglegyen a bizonyíték is, hogy elkaptuk őket, miközben szabadidejüket töltik.

andiekkal

Nemcsak ők voltak az egyetlen sztárok, akikkel találkoztunk az este-éjszaka során, hiszen velük is fél egykor találkoztunk már. Aztán sikerült fotózkodni az Akváriumban bulit csapó Wilkinsonnal is. Nem, nem a borotvával.

wilkinsonnal1

Kaptam ingyen VIP-jegyet is, úgyhogy a VIP-szekcióból élvezhettem a bulit. Na, jó, fél kettő után kidőltem, és hazafelé indultam.

Random találkozó sztárokkal
Te találkoztál már össze sztárokkal teljesen véletlenül?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta