Zombiként vonszolta magát Shawn Mendes és barátnője a karanténban

Rovat

Megosztás

A sztárokról olyan felvétel készült, amin ők maguk is rengeteget nevettek utólag. Most azt is elárulták, mi volt az oka a furcsa viselkedésüknek.

Shawn Mendes és Camila Cabello együtt töltötték a karantént márciusban, méghozzá a napfényes Miamiban. A gondtalan napokat a paparazzi felvételek is tanúsíthatják, így a rajongók sem maradtak ki az életük követéséből. Amikor egy kis levegőre volt szükségük, gyakran mentek ki sétálni a közeli utcákba, általában otthoni melegítőben, vagy pizsamában.

Egy alkalommal az is megesett, hogy egy furcsa megfontolásból, szinte lassított felvételként mozogtak. A felvétel persze azonnal felkerült a netre és az emberek jobbnál jobb verziókkal jöttek elő a különös jelenség okát illetően. Volt, aki szerint zombivá változtak, volt, aki drogokra tippelt, mások azt sejtették, hogy azért kezdtek el lassan sétálni, hogy a lesifotósok jó képeket tudjanak róluk készíteni.

Nos, most kiderült, hogy egyik sem igaz. Az igazság: meditáltak! Shawn egy beszélgetőműsorban elárulta, hogy teljességében akarták átélni a pillanatot, amikor a világ elcsendesedett körülöttük, ezért lelassították a mozgásukat és becsukták a szemüket.

“Ez egy tökéletesen nyugodt pillanat volt kettőnknek, most viszont nagyon vicces visszanézni az erről készült videót. Halálra nevettük magunkat rajta, mert teljesen úgy nézünk ki rajta, mintha zombik lennénk” – mondta az énekes.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta