Zsanett: Cipőmániás vagyok

Rovat

Megosztás

2016. január 11. /szerda/

Folytatódik a kedvenc ruhadarabok sorolása. Persze, volt, aki a cipőt említette inkább, Zsanett be is ismerte, ő bizony cipőmániás. Hogy mennyi van neki, és milyen gyakran vásárol új cipőt, valamint, hogy mi mindenre képes néhány új lábbeliért, azt maga meséli el.

Juli

A kedvenc ruhadarabom a blézer, főleg a fekete. Azért ez a kedvencem, mert ezt felvehetjük bármilyen felső fölé, akár egy sima farmernadrághoz is, így ezzel feldobva a szettünket. Alapból a blézert elegáns ruhákhoz hordták, de ma már szinte bármilyen nadrághoz, szoknyához, felsőhöz és cipőhöz is felvehetjük anélkül, hogy túl elegánsnak néznénk ki. Szerintem ennek a viselése azt mutatja, hogy valaki szeret igényesen öltözködni.”

Juli_fehér

Zsanett

“Ha a cipőket is a ruhadarabokhoz soroljuk, akkor egyértelmű, mert cipőmániás vagyok. Nincs kedvenc cipőm, mert nagyon sok van, nem tudnék választani közülük. Általában félévente veszek új cipőt, ha a két féléves vásárlás közé be nem csúszik egy-egy darab. Van, amikor meglátok egy darabot, és beleszerelmesedek, és inkább lemondok minden másról, de azt meg kell vennem.  Mivel már nem növöm ki őket, így nagyon tönkre sem teszem, ezért mostanra már van miből válogatnom, de remélem, a jövőben százszor ennyiből tudok majd.”

Zsanett

Korinna

“Egy fekete szövetkabát a kedvenc ruhadarabom, amit forgatásokon is előszeretettel hordok, mert kényelmes, meleg és elegáns. Mamától kaptam szülinapomra. A fekete prém levehető, így kicsit melegebb téli napokon is tudom hordani.”

Korinna1

Zsófi

“A kedvenc ruhadarabjaim, ha ezt egyáltalán nevezhetjük ruhadarabnak, a nyári kis szandáljaim. Ha ezeket fel tudom venni, az azt jelenti, hogy már nyár van, és annak ellenére, hogy én téli gyerek vagyok, nagyon nem bírom a hideget. Általában próbálok változatosan öltözni, de egy szép cipő mindig feldobja a szettünket, még akkor is, ha az teljesen egyszerű is. Imádom az arany, ezüst, illetve a minél színesebb és feltűnőbb darabokat. Nagyon fontos, hogy mindig olyan cipőt válasszunk, ami kényelmes, ezért ha tehetem, kerülni szoktam a magassarkúk használatát.”

zsófi

Olivér

“Talán az otthoni nadrágom. Nagyon puha, szürke és nagyon bő, így nagyon kényelmesen tudok benne mindenféle helyen feküdni. Én szorgalmazom, hogy mindenkinek legyen otthoni ruhája, hiszen megváltáshoz hasonló érzés, amikor átveszed az otthoni kényelmes szettet.”

Olivér_

Réka

“A kedvenc ruhadarabom a fekete pulcsim. Abban érzem magam a legjobban. Alapvetően sportos vagyok, így ez nem meglepő. Egyszer kölcsönadtam az egyik barátnőmnek, és megviccelt, hogy ellopták tőle. Szerencsére nem volt semmi baja, és visszakaptam végül.”

Beatrix - Réka1

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,176RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta