Zsanett mobilját ellopták a forgatáson | A Középsulisok kapták el a tettest!

Rovat

Megosztás

Szinte hihetetlen, de igaz, hogy a Középsuli 113. részének forgatása közben ellopták Zsanett mobiltelefonját! Ahogyan az is elsőre elképzelhetetlennek tűnik, hogy a KS stábja nem adta fel, nem a rendőrségre ment feljelentést tenni, hanem saját erőből kerítette kézre az elkövetőt! Pedig ez mind igaz!

Miközben a Középsuli stábja nagy erőkkel forgatott: a szereplők jelenetben voltak, a rendező élesen figyelt, az operatőr kamerázott, a hangos rögzítette a beszédeket, és a többiek mind, akik még ott voltak figyelmesen szemléltek, valaki ellopta Zsanett mobilját!

Zsanettnek az új iPhone készüléke tűnt el. Aki nem tudná vagy nem találná ki ezután mi is következett, elmondjuk, hogy ezek a készülékek egy alkalmazás segítségével bemérhetők! Hogy azért ne legyen könnyű a stáb dolga, az alkalmazás pontos gps koordinátákat nem tud/tudott meghatározni, de például utcanevet megtudott adni.

Így indult a majd kétórás hajtóvadászat!

Még mielőtt bárki azt mondaná, hogy a Középsulisok nem voltak elég jóhiszeműek, akkor eláruljuk, 65x hívták Zsanett számát! 65x! Válasz nem érkezett egyszer sem, a tettes folyamatos mozgásban volt, és csak találgatni tudták, mit tervezhet az ellopott telefonnal?!

Zsanett elkeseredett ugyan, de nem adta fel egy percre sem, végig ott élt benne a remény, hogy a jelet követve megtalálják a tettest és vele együtt a telefonját!

Ez erőt adott a többieknek is! Szinte vakon követve, majd két órán keresztül fel-alá rohangálva, autóval, motorral robogva voltak az elkövető nyomában! Mikor már maguk is alig hitték, hogy van remény arra, hogy kézre kerítsék, Zsanett tovább és tovább futott! Senki nem mert szólni neki, megjegyzést tenni arra, hogy talán a keresésnek véget kellene vetni, és a rendőrségre bemenni, feljelentést tenni…

A KS stábja egy családként, Zsanettet követve, futott érte!

Igen! Zsanettért futottak, mert szinte családdá olvasztotta a stábot a többéves közös munka! Ha valakit sérelem ért vagy bántottak, mindenki egyként sorakozott fel mögötte, most is így tettek! Miután 3x is keresztezte ugyanaz az alak az útjukat, akire egyikük sem gondolt volna elkövetőként, gyanússá vált nekik. Észrevették, hogy a jel, amit a telefon közvetít, az alakkal együtt mozogva közeledik és távolodik… A Középsulisok összerakva a képet, feltartóztatták, kérdőre vonták, és mit volt mit tenni, bár elsőre tagadta, kénytelen volt beismerni a tettét.

Közös erővel, együtt kerítették kézre a tettest!

Ezután hívták a rendőrséget, akik a helyszínre kiérkezve felvették a vallomásokat. Mindezt pedig kamerával is rögzítette a stáb, ezért megnézhetitek ti is a következő részben!

A Középsuli 113. részében igaz történetet láthattok!

Addig is, legyetek képben, és nézzétek meg a nemrég megjelent 112. részt!

https://www.youtube.com/watch?v=F6csP95pMXY&t=630s

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta