Ezt nézed:  / Színes / Zsanett: Úgyis meg fogom enni a jobbnál jobb hizlaló ételeket

Zsanett: Úgyis meg fogom enni a jobbnál jobb hizlaló ételeket

2017. január 4. /szerda/

Újévi fogadalom: csak a baj van vele. Ha megfogadjuk, és nem tartjuk be, az azt jelenti, hogy elbuktunk. De ha nem fogadjuk meg, az sem biztos, hogy előnyös, mert az azt jelenti, hogy valamilyen rossz szokástól nem vagyunk képesek elszakadni, vagy valamilyen pozitív dolgot nem sikerül elérnünk.

A Középsuli sorozatunk szereplői is elmesélik, ők fogadtak-e már meg valamit, és sikerült-e nekik betartani. Röviden és tömören akarjátok olvasni?  Igen, fogadták már meg. Volt, aki fogadott meg. Nem, egyikőjük sem tartotta be. A hosszabb verziót pedig lentebb olvashatjátok, kivel mi történt.

Dominik1

Szerintem, ha máskor nem is, de gyermekkorában mindenkinek voltak ilyen újévi fogadalmai, minthogy ‘jó gyerek leszek’, ‘megírom mindig a leckém’, ‘nem leszek önző’ stb. Nekem is volt néhány ilyesmi, de ezeket sose sikerült betartanom, hiszen valami mindig közbeavatkozott, így sosem sikerült betartani az ilyen dolgokat.

– magyarázza Dominik.

Tibi1

“Régebben rengeteg dolgot megfogadtam az újévi pezsgőiváskor, hogy többet edzek, többet tanulok és még sok dolgot, amit szerintem mindenki megfogadott már legalább egyszer az életében. Azóta eltelt pár év, kiismertem magam, és rá kellett jönnöm, hogy hiába bármiféle fogadás, mert úgyse teljesítem, attól nem lesz különleges, mert picit illuminált állapotban, azt mondom, hogy holnap más lesz, ugyanezt minden egyes nap ki lehet gondolni, meg lehet fogadni zuhanyzás közben, vagy épp a forró kádban unatkozva. Már több éve nem fogadok meg semmit szilveszterkor ebből az okból kifolyólag, mivel ha valamit meg akarok tenni, azt nem az újévi fogadalmam miatt akarom, hanem, mert muszáj, vagy mert tudom, hogy jó, ha az lesz.”

– meséli Happy Tibi.

zsanett_szilveszter

“Tettem már olyan fogadalmakat, hogy rendesen fogok edzeni, betartom a diétát, meg ilyen hülyeségeket, de sosem tartottam be, mert attól, hogy elkezdődik egy újabb év, attól még nem leszek kevésbé lusta. Ugyanúgy megeszem a finom ételeket, és folytatódik minden ugyanott, ahol az előző évben befejeződött. Szerintem többet nem teszek újévi fogadalmat, mert felesleges, nem változik meg semmi, tudom, hogy nem vagyok olyan erős, és szeretnék edzeni, folytatni a diétát, de karácsonykor meg ünnepekkor úgyis meg fogom enni a jobbnál jobb hizlaló ételeket.”

– fejti ki véleményét Zsanett, a sorozat plázacicáját alakító leánya.

Korinna1

“Talán egyszer, hogy többet tanulok. Jó tanuló voltam mindig is, csak kicsit lusta, így több idő ráfordításával jobban haladtam volna, de igazából ezt sem gondoltam olyan komolyan.”

– zárja rövidre a témát Korinna.

Természetesen így év végén nem lesz mire rákérdezni. Legfeljebb 2017 végén megkérdezzük őket, sikerült-e a semmit betartani.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share