Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 10 dolog, amiről ne beszélj az első randin!

10 dolog, amiről ne beszélj az első randin!

Vannak helyzetek, amikor elsőre még nem tanácsos beszélni bizonyos dolgokról. Ilyen például az első randi is. Ha nem akarjuk elkergetni a partnerünket azonnal, akkor ezeket ajánlott elkerülni!

 

Egyik alapvető dolog a volt barát/barátnő. Adja magát a dolog, hogy ilyenkor nem szokás egyből rátérni a dologra, ami igaz is, hiszen ez olyan téma, amit jobb inkább a későbbiekre hagyni. Gyakran rossz érzést kelt a másik félben, ami csökkenti az önbecsülését.

Ne hozd kellemetlen helyzetbe! Akadnak helyzetek, mikor a másik fél feszeng. Ilyenkor figyelj mindig a jelekre. Például a túl közeli helyzet, vagy egy érintés is sok lehet. Ha ezt érzékeled, ne hozd szóba, egyszerűen csak lendülj át felette, mintha észre se vetted volna.

Nem jó az sem, ha valakiről ódákat zengsz és úgy állítod be, mintha ő lenne a legtökéletesebb ember a világon. Ez olyan kategóriába tartozik, mikor kellemetlenül érezheti magát a másik ember. Ő is lehet olyan jó, mint más! Ezt ne feledd el!

A közös jövő felvetése szintén nem jó téma. Még éppen, hogy csak találkoztál a másikkal, ne tervezz vele egyből hosszútávra. Ha ezt felhozod, biztos, hogy el fog szaladni!

A szülőket is tanácsos kerülni. Ebből könnyen lehet az, hogy olyan kép alakul ki a másikban rólad, hogy te vagy anyuci, vagy apuci kicsi fia/lánya. Negatív vélemény alakulhat ki rólad,ami nem éppen kedvező.

Az időjárás. Az egyik legunalmasabb dolog. Ha itt tartotok, valamit nagyon rosszul csináltok. Ez olyan dolog, ami csak akkor szokott feljönni, ha már tényleg nagyon nincs mit mondani. Egy-két mondattal célszerű átlépni rajta, de nem jó leragadni. Erre különösen figyeljetek!

A politika olyan, ami még a legjobb barátok között is indulatokat kelthet. Nem ismered még a másik embert, ezért ne vesd fel a témát. Másik részről viszont valakinek ez nagyon száraz és egyáltalán nem érdekli.

Néha olyan dolgokra is terelődhet a beszélgetés, ami számodra kínos lehet. Az első randin jobb inkább magadban tartani ezeket, mert furcsákat gondolhat rólad a másik fél. Idővel persze majd elmondhatod, de elsőre akár sokkolónak is hathat. Persze ez nem összekeverendő a vicces szituációkkal, ami azonban egy nagyon jó pont lehet nála.

A túlságosan pasis/csajos dolgok. Az órákon át tartó beszélgetés a körömlakkokról, vagy szempillaspirálokról végtelenül unalmas tud lenni egy srácnak. Ez fordítva is igaz. Ne próbáld lenyűgözni egy autó köbcentijével, vagy technikai részleteivel, mert itt könnyen zátonyra futhat az egész beszélgetés.

A halott állatok szintén egy érzékeny téma. Mindkét félben rossz emlékeket idézhet fel, ami kihat a közérzetére, így magára az egész beszélgetésre is. Egy vidám/boldog téma felvetése mindig nyerőbb, mint egy szomorúé.

10 dolog amiről ne beszélj az első randin!
Voltál már randin?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share