Ezt nézed:  / Hírek / PR / Hamarosan nyárra vált a Power Fruit is!

Hamarosan nyárra vált a Power Fruit is!

Télen jóval kevesebb folyadékot kell fogyasztanunk, viszont most, hogy már jönnek majd a nagy melegek, többre is szükségünk lesz, mint az átlagos. Ha nem szeretnél csak csapvizet inni egész nyáron, de nem is szeretnéd, ha a cukrozott italoktól teljesen levert lennél, válaszd a Power Fruit steviával készült italait!

Ha válogatós is vagy az ízek terén, biztosan találsz magadnak egy olyan ízt a tengernyi választék közül, ami neked is bejön. Ráadásul folyamatosan bővül az ízarzenál.

A Power Fruit aktuális ízei folyamatosan igazodnak az évszakok hangulatához is, így most a Hello Tavasz! nevet viselő Power Art ital a legrelevánsabb a tavaszi hónapokra, de okkal várhatjuk már a nyári külsőt és ízvilágot is, hiszen néhány hét és kitörhet a forró nyári meleg is.

Egy palack 750 milliliternyi nedűt tartalmaz, és 1000 milligramm C-vitamint tartalmaz, ami egyébként fedezi is a napi szükséges bevitelt, így nem kell külön C-vitamint szednie annak, aki ezt fogyasztja napi rendszerességgel. Egy palackban 45-60 kalória található, amennyi más cukros termékeknél egy deciben van!