A 10 legjobb szex póz a csikló stimulálásáért

Rovat

Megosztás

Amikor a szuper szexről van szó, igen, arról a fajtáról, ami miatt a szomszédok is utálnak, ha nem hagyod őket aludni a hangoskodásoddal, akkor a csikó izgatása mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Ian Kerner szex terapeuta szerint, a csikló izgatása – nem pedig a vagináé – az, ami a legnagyobb orgazmushoz vezethet. Ezek a pózok pedig mind ezt segítik elő. 

1. Perec póz

Ebben a pózban a nem teljesen egymás felé néző testek tökéletesen tudják stimulálni a fontos pontokat, ezért térj el nyugodtan a megszokott mozdulatoktól és koncentrálj a testrészeitek surlódására és a dörzsölődésre és tuti orgazmus lesz a vége.

pretzel-dip2. Ölben ülős

Ebben a pózban akár a kezeddel is tudsz segíteni, de mivel te vagy felül, tudod irányítani a mozgás gyorsaságát és a nyomások erősségét. A kettőtök közötti távolság változtatás is segíthet a csúcsra jutásban.

face-off

 

3. Bakugró

Ez a póz egy dupla főnyeremény, mert nem csak a G-pontot stimulálja, hanem a csiklót is.

leap-frog

 

4. Misszionárius

A jó öreg misszionárius póz, nem véletlenül szereti mindenki. Viszont az erőteljes tologatások helyett, inkább az összekapcsolódásra koncentráljatok, ne legyenek nagy ki-be húzogatások, és úgy könnyebb lesz mindkettőtöknek a megfelelő pontokat megtalálni.

missionary

 

5. Kutyapóz

Mivel te mindkét kezedet használod a támaszkodásra, ezért ne légy szégyenlős a partneredet megkérni, hogy a kezével izgasson szex közben. Amilyen rossz neve is van ennek a póznak, annál élvezetesebb, amikor benne vagy.

rear-entry

 

6. Fordított kiskifli

Ha mindketten kényelmesen elhelyezkedtetek ebben az intim pózban, tökéletesen tudod a csiklódat izgatni. Használd az egész testét a partnerednek arra, hogy közelebb legyen hozzád, így pedig te az orgazmushoz.

reverse-scoop

 

7. A kagyló

Amikor ennyire ki  vannak tárva a nagyajkak, akkor a csikló és a kisajkak stimulálása sokkal intenzívebb. Plusz előny a vizuális látvány, amit a feletted lévő pasi nyújt a mozdulatai közben.

the-seashell

 

8. Flipper varázsló

Olyan, mintha az edzőteremben lévő mozdulatsort egy kicsit megspékelted volna. A titka ennek a póznak, hogy nagyon közel legyetek egymáshoz és változtasd a mozdalataid irányát szex közben.

the-pinball-wizard

 

9. Az OM

Ahhoz, hogy hosszasan stimulálja a csiklódat, próbáljatok olyan közel lenni egymáshoz, amennyire lehet. Hagyd, hogy a csiklód és a medencéje egymáshoz dörzsölése elvégezze a munkát.

the-om

 

10. A befutó

Egy könnyed mozdulattal átválthatsz a misszionáriusból erre a pózra, ami elsőre nem tűnik túl csikló izgatónak, ám ha a partnered lefelé mozog és magsan feletted van, úgy tuti meglesz a szex eredménye.

valedictorian

 

Fotók: womenshealthmag.com

Izgató pózok
Szerinted is fontos több póz kipróbálása a jobb szexért?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta