10+1 ok, hogy NE vedd meg azt a rucit!

Rovat

Megosztás

Képtelen vagy ellenállni a egy újabb vadító kis feketének? Az a felső szinte kéri, hogy vidd haza magaddal? Mondunk 10+1 okot arra, hogy legújabb kiszemelted mikor jobb, ha az üzletben marad!

1. Kényelmetlen

Rengetegen beleesnek ebbe a hibába. Felesleges pénzkidobás valamiért, amit sose fogsz hordani. Ha most kényelmetlen, máskor is az lesz!

2. Úgy érzed, változnod kell, hogy jól álljon

kokok

“Ha fogynék a combomból, előnyösebb lenne”- gondolod, majd kezdetét veszi az önsanyargatás. Mindez egy ruhadarab miatt, végül pedig lehet, hogy a szekrényedben fog lógni a végtelenségig!

3. Bizonytalanságot érzel

Ha nem szerelem első látásra, jobb, ha visszateszed a vállfára. A saját ruháid közül találsz eleget, amiben szuperül érzed magad és igazán te vagy!

4. Olcsóbban meg tudod venni a neten

onl s

Ugye te sem akarod átélni azt az érzést, hogy megveszed drága pénzért, majd rábukkansz online feleennyiért?!

5. Rossz minőségű

kjuhuju sh

A cuki felső már most foszlik? Ki van lyukadva a nadrág üllepe? Nehogy hazavidd! Egy kis keresgélés után biztos találsz egy hasonlót (akár szebbet is) máshol, ahol 100%-os a minőség.

6. Csak azért vennéd meg, mert kedvezményed van rá

Karácsonyra kaptál egy vásárlási utalványt, de a termékektől még a hátad is borsódzik – a legjobb lesz, ha odaadod valaki másnak, akinek passzol a stílusához a választék.

7. Nem tudod magad benne elképzelni egy alkalomnál többször

Mondjuk szalagavató. Vagy egy esküvő. Inkább kölcsönözz (vagy vegyél) valamit jóval olcsóbban, a maradék pénzt pedig olyanra költsd, amit rongyosra hordanál. Különösen igaz ez akkor ha a kiszemelt darab egy vagyonba kerül!

8. “De még nem vásároltam eleget!”

shopp

Egész nap shoppingoltál, de úgy érzed, valami még hiányzik. Inkább nézz be a következő üzletbe, hátha ott megleled azt a bizonyosat.

9. Két ruhadarabodhoz SEM igazán passzol

kk

Magyarul: egyszer felkapod a blézeredhez, aztán a szekrény alján fog sínylődni.

10. Viszonozni akarod az eladó kedvességét

táska

Egy óráig leste a kívánságaidat, levette neked a farmert a próbababáról, majd kedvesen megdicsért, milyen jól áll neked. Kellemetlen, ha ezután üres kézzel távozol, de neki ez a munkája, ami azzal jár, hogy a vevőkkel foglalkozik. Majd legközelebb vásárolsz nála.

+1 Nem engedheted meg magadnak. Nagyon-nagyon nem!!!

kki

Ez mind közül a legszomorúbb: amikor túl drága álmaid szoknyája, hogy megajándékozd magad vele. Egy jó tanács: ha éppen éhezik a pénztárcád, ne keveredj ruhaüzlet közelébe! Az epekedő szíved hálás lesz érte.

 

 

(Fotók: celebmafia, weheartit)

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta