Új szűrők az Instagramon! Észrevetted már?

Rovat

Megosztás

Üdvözöljétek az Instagram új szűrőit! Öten vannak és nagyon szépek. Crema, Slumber Ludwig, Aden és Perpetua decemberben kerültek az alkalmazásba, azóta pedig lelkesen gyűjtik a felhasználókat és színezik át a fotókat.

De nem csupán ez változott meg az alkalmazásban. Átállíthatod a szűrők sorrendjét is, előre teheted azokat, amiket gyakrabban használsz, amiket szeretsz, a többi pedig mehet a sor végére, de amelyik nem kell, azt el is rejtheted. Ha pedig valamelyik filtert szeretnéd használni a képen, már nem sablonok jelennek meg, hanem a te képed mindegyik szűrővel, így sokkal könnyebb eldönteni, melyik lesz a jó.

Android, iOS már oké, de a Windows Phone tulajdonosok egyelőre még ne keressék az új dolgokat az Instagram appekben. Ott egy kicsit késik a dolog.

Új szűrőket egyébként 2012 óta nem kapott az Instagram, akkor is csak kettőt, ők pedig Mayfair és Willow voltak. Jelenleg már 24-féleképpen módosíthatjuk az elkészült fotóinkat.

De milyenek is az új szűrők?

81531_620x148

Crema: nem olyan élesek a kép szélei, és a színek is tompábbak, így Crema melegebb hangulatot ad a fotóknak.
Slumber: eltompítja a színeket, illetve olyan hatást kelt, mintha párás üvegen át fotóznánk.
Ludwig: telítetlen színek, sok fény.
Aden: pasztellessé teszi a fotónkat.
Perpetua: ő nagyon szépen kiemeli nekünk a kék és zöld színeket a képen.

Az Instagram eddigi szűrőivel is egyedivé tehettük a fotókat, de most még többet kaptunk belőlük. A telefonok kamerái is egyre szebb képeket csinálnak, ami pedig nem elég jó, azon lehet segíteni egy kis “átszínezéssel”.

Fotók: technewsworld.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta