Mi járhat a lányok fejében? A jelekből ítélve sajnos nem te!

Rovat

Megosztás

Ahogy a fiúk, úgy a lányok is maximum négy perc alatt döntenek arról, szeretnék-e annál tovább huzigálni a mézesmadzagot. Bemutatnak titeket egymásnak, vagy csak simán odamész és “egy próbát megér” alapon megszólítod. Vannak jelek, melyekből felismerheted, hogy ebből akár valami lehet is és persze vannak jelek, melyekből kiderül a csúf igazság: annyira kíván téged, mint egy púpot a hátára. A nők rengeteg nonverbális jelet küldenek feléd, ismerj meg párat, hogy felismerd, mikor tartalékolt energiád.

Mi van ezzel? Kitekeredett?

Nem, ez a lány nem egy kígyó, csak szeretne elstartolni mellőled. Ha beszélgetés közben arca feléd néz, teste viszont jobb esetben más irányba néz, már félig kint van a helyiségből, akkor nem igazán tervez hosszabb távra veled. Egy pásztorórára sem.

Csukott szájjal mosolyog? Ajaj!

Ez a mosoly azt jelenti, az illetőnek van egy véleménye rólad, amit nem oszt meg veled. A nők előszeretettel mosolyognak csukott szájjal, ha nem akarják elárulni, hogy a hátuk közepére sem kívánnak most és inkább lennének valahol máshol, főleg mással.

Keresztbe teszi karjait

Ahogy a fiúknál, a keresztezett kar a lányoknál sem jelent jót. Ilyenkor nem érdekled, szeretne menekülni. Hiába csípted ki magad és vetted elő első randevús ragadozó csodaformád ez a nőstény nem lesz a tiéd. Nem veled van a baj, tudod. Nyugi, valahol biztosan vár rád valaki, állj tovább. Tedd arrébb a territóriumod.

Merre néz a térde

Ha ülés közben a lány térde épp feléd mutat, az azt jelenti, hogy érdeklődik irántad és el is fogad téged. Már szerintem tudod, ha nem nézel farkasszemet széken ülő partnered térdével, sajnos nem vagy nyerő nála. Ha megkínál a kalácskájával, akkor hajrá!

Miért mozog úgy a lábfeje?

Azért mert menekülne. Keresi a kiutat a beszélgetésből. Lehet annyira intelligens hogy közben mosolyog rád (persze csukott szájjal) és bólogat, de ha a lába egy szemhunyásnyira sem áll meg. Ne rontsátok tovább a helyzetet, szabadítsd fel, mint Harry Dobbyt és mondd, hogy lassan későre jár, indulni kellene. Kísérd úriember módjára haza, aztán kapd elő a Tindert és lapozgass!

Mi járhat a lányok fejében? A jelekből ítélve sajnos nem te!
Te észreveszed ha nemkívánatos társaság vagy?

Foto: jay.mobile9.com, cdn2.thegloss.com, materialworldsingapore.files.wordpress.com, img.pandawhale.com, thejesuitpost.org, kellerlawoffices.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta