9+1 tökéletes budapesti randihelyszín ingyen!

Rovat

Megosztás

Elfogyott a zsebpénz, de elhívnád randira a kiszemelted? Összegyűjtöttünk 9+1 helyet, ahol biztosan jól érzitek magatokat és egy forintodba se fog kerülni.

1. Hősök tere

Csodáljátok meg együtt történelmünk nagyjait! A szobrok esti megvilágítása igazán hangulatos környezetet teremt az előtte húzódó, kivilágított Andrássy úttal.

2. Hajókázás a Dunán

Felesleges ecsetelni, hogy milyen romantikus tud lenni egy hajókázás a Dunán, de a legtöbb ilyen lehetőség nem diák-pénztárca barát. Szerencsére a BKK menetrend szerint közlekedő járataival ingyenesen utazhatunk BKK havi bérlettel.

3. Vajdahunyad vára

Fedezzétek fel a különböző építészeti stílusokat a Vajdahunyad váránál. A várból csodás kilátás nyílik a Városligetre, ahol mindenképp érdemes egy sétát tenni a városligeti tó partján. A fák lombjai alatt pedig egy romantikus piknikre is le tudtok telepedni.

4. Kossuth tér

A Kossuth tér már önmagában lélegzetelállító látványt nyújt a Duna felé magasodó Parlamenttel, de a nemrég felújított Duna part is gyönyörű háttere lesz az új közös képeknek.

5. Zsáner szobrok

Készítsetek közös képeket a budapesti zsáner szobrokkal! Ezek a különleges szobrok tökéletesek a pózolásra, hiszen szándékosan úgy lettek elhelyezve, hogy könnyű legyen velük interakcióba lépni. A legismertebb a Kiskirálylány, de akár megsimogathatjuk Colombo kutyáját vagy leülhetünk József Attila mellé is a Duna parton.

6. Szent István Bazilika

Csodáljátok meg a Szent István Bazilikát! Szemkápráztató, nem csak építészeti, de művészeti szempontból is, ami biztosan ámulatba ejt majd titeket.

7. Budai vár

Tökéletes esti randi egy séta a Budai várnál. A romantikus kis utcácskák már az odavezető utat is hangulatossá teszik, hát még a kilátás! Az esti fényekben pompázó, Duna felett elterülő Lánc hídtól még a lélegzetünk is eláll.

8. Deák Ferenc tér

Az este is nyüzsgő Deák Ferenc tér élettel teli hangulata egyből feloldja egy randi izgalma miatti feszültséget. Az már csak bónusz, hogy a Budapest Eye és a környékbeli éttermekből kiszűrődő zene hangja, igazi fesztiválérzést kölcsönöz. 

9. Margit-sziget

default

Találkozzatok a Margit-sziget Centenáriumi emlékművénél! A szobrot szebbnél szebb virágok veszik körül, amelyek illata messziről érződik. Üljetek le egy kicsit a Zenélő Szökőkútnál és nézzétek meg látványos játékát, vagy táncoljatok egyet a mesés dallamokra.

+1. A dunakeszi Teknős Tanösvény

Fedezzetek fel egy titkos lápvidéket egy áruház mögött! A misztikus, természetes környezet tökéletes egy sétára a friss levegőn. A madárlesből gyönyörű a kilátás és a vízben megbúvó mocsári teknősök is rendszeresen elődugják a kis fejüket.

Fotók: 

Facebook- MAHART PassNave Kft. (Hajós kép)

Facebook- Főkert (Margit-szigetes kép)

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta