2 évig gyűjtött, hogy elektromos kerekesszéket vegyen a barátjának

Rovat

Megosztás

Az igaz barátság egyik legszebb példáját mutatta meg a középiskolás, aki minden félretett pénzét arra költötte, hogy segítsen társán.

Egy arkansasi tinédzser, Tanner Wilson és legjobb barátja, Brandon Qualls egy középiskolába járnak, és ahogy az jó barátokhoz illik, szabadidejüket is együtt töltik.  A két fiatal közötti egyetlen különbség, ami elsőként feltűnhet, hogy Brandon mozgássérült, így neki minden nap kerekesszékkel kell közlekednie. Méghozzá a mechanikus, önhajtós típussal, mivel modern, elektromos kerekesszékre nem volt pénze a családjának. A helyzet viszont megváltozott, legjobb barátjának köszönhetően.

Tanner ugyanis elhatározta, segít Brandonnak, és két évig azért dolgozott egy szerelőműhelyben, hogy abból a pénzből, amit megkeresett, elektromos kerekesszéket vehessen barátjának. Amikor átadták az ajándékot, a fiatal srác nagyon meghatódott, és alig akarta elhinni, hogy mi történt vele. “Bejöttek és akkor ott végem volt. Nem tudtam abbahagyni a sírást. Alig bírtam elhinni, hogy képes volt ezt megtenni értem. Az volt az álmom, hogy legyen egy ilyenem. És az álmom valóra vált” – mondta Brandon az ajándék átadásáról a News9-nek.

A sztorit felkapta a közösségi média, így sok riporter kérdezte már önzetlenségéről a másik tindédzsert, aki csak ennyivel indokolta tettét: “Nagyon jó barátom volt, és szerettem volna szívességet tenni neki. Úgy éreztem, meg kell tennem. Brandon mindig ott volt nekem” – mondta Tanner a CNN-nek. Amikor pedig azt kérdezték, megérte-e két évig dolgoznia azért, hogy az összes pénzt a kerekesszékre költse, ezt felelte: “100 százalékig igen”.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,157RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta