Berki Mazsi terhes! 2021-ben mindenki babát vár!?

Rovat

Megosztás

A babavárás minden nő számára nagyon izgalmas és boldog időszak! 2021 úgy tűnik, nemcsak a világ újjászületését hozza el nekünk, mondhatnánk, igazi babyboom-ra lehet számítani!

Mióta és hogyan próbálkoztak Berkiék, miképp éli meg kismama mindennapjait Hódi Pamela, vagy mikorra várható a baba Dér Heniéknél? Összegyűjtöttünk nektek 5 hírességet, akik 2021-re várják a kiscsillagok érkezését!

BERKI MAZSI

Berki Krisztiánék már 3 éve alkotnak egy párt. Először a 2018-as Glamour gálán láthattuk őket együtt, ezt követte a 2019-es Maldív szigeteki esküvő, most pedig babát várnak! Mazsi az Instagramon is megosztotta követőivel az örömhírt. Írásából kiderül, nehéz időszakon vannak túl, hiszen már hosszú idő óta próbálkoznak a beültetéssel, ám végül egy akupunktúrás kezelés meghozta a várva várt eredményt! A picur érkezéséről pontos dátumot nem tudni, de annyi bizonyos, a pár nagyon boldog, hogy végre bővül a család!

BAUMGARTNER KATA

A híres youtuber, Baumgartner Kata és szerelme Misi már évek óta egy párt alkot. Kata idén márciusban jelentette be a pocaklakó érkezését Instagramon, mely nagy meglepetést okozott a többség számára, ugyanis a képen, láthatóan már elég nagy a pocak, ám Kata semmilyen erre utaló jelet nem osztott meg követőivel. Több hazai híresség is gratulációját fejezte ki a kommentszekcióban, mint Iszak Eszti, Szilágyi Szilvi vagy Dragos Karin.

HÓDI PAMELA

2020. novemberében osztotta meg követőivel Pamela az örömhírt, miszerint gyermeket várnak párjával, Bencével! A tavalyi év váratlan eseményeket hozott a pár életében, ugyanis a szakítást esküvő követte, az esküvőt pedig egy pozitív terhességi és egy koronavírus teszt. Pamela egyszerre érzett örömöt és félelmet, elmondása szerint, nagyon nehéz 5 percet élt meg abban a pillanatban, de orvosa megnyugtatta, hogy semmi baj nem lehet! Pamela azóta is boldogan osztja meg követőivel kismama mindennapjait online.

DÉR HENI

Dér Heni és párja életében sem volt zökkenőmentes a tavalyi év. 2020 tavaszán, a karantén időszakban Heni elvetélt. Még ugyanabban az évben nyár végén már nagy pocakkal jelent meg a Story magazin címlapján. Szokták mondani, a női megérzés nagy úr! Heni elmondta, semmilyen jele nem volt a terhességének, mégis egyik éjjel találomra megcsinált egy terhességi tesztet, ami egyértelműen 2 csíkot mutatott. 2021 tavasza meghozza családjuk bővülését, ugyanis május 7-re várják a baba érkezését!

SÁFRÁNY EMESE

2021. nyarára várja első gyermekét a légtornász Sáfrány Emese és párja, Hornyák Ádám. Érdekes egybeeséseket fedeztek fel a leendő szülők, ugyanis mindketten 32 évesek, és egybeesik a baba születésének napja harmadik évfordulójukkal. Hogy jelenthet ez bármit is? Ki tudja, egy bizonyos, Emese kismama Insta-képei azóta is töretlenek, igyekszik megosztani minden egyes boldog pillanatot rajongóival.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta