Repüld körbe a világot egy éjszaka alatt! Ünnepeljük együtt a Világszám 1500. adását!

Rovat

Megosztás

Mindened az utazás? Nem tudsz egy helyben ülni, és reggeltől estig távoli tájakról ábrándozol? Akkor nincs más hátra, mint hogy csatlakozz a világ 169 országát megjárt Dr. Kiss Róbert Richárd Príma Primissima-díjas újságíróhoz, és bulizz egy fergetegeset a Symbolban. Hogy mi a party apropója? 20 éve van műsoron az InfoRádióban a Világszám című utazási magazin, ahol a műsorvezető és szenvedélyes világjáró adásról adásra ismerős és ismeretlen izgalmas tájakra kaluzolja el hallgatóit.

ricsi4Ha igazi világutazónak tartod magad, nem fogsz csalódni amennyiben velünk ünnepled az 1500. adást szombat este. A Serengeti zenekar konga ritmusai egyenesen a mindig napfényes Afikába repítenek majd. A velencei lagúnák világát is megidézi majd az este hangulata. A Középsuli.hu munkatársai biztosan álarcot, jelmezt öltenek, hogy a karneválba varázsoljanak mindenkit. Te se habozz, amennyiben kedvet kaptál inkognitóban megjelenni a bulin! És ha nem elég Afrika és Velence, az est folyamán kvízjátékkal is szórakoztat titeket a neves műsorvezető: a kérdések számtalan érdekesebbnél érdekesebb tájra fognak elrepíteni. Érdemes beszállni a játékba. A siker szinte garantált, és a távoli tájak szerelmesei igazi kincseket nyerhetnek.

Töltsd velünk a szombat estét 21:30-tól a Symbolban, és utazd körbe egy éjszaka alatt az egész világot! Előzetes regisztrációval a belépés ingyenes.

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta