3 igaz szerelmi történet, ami az utcán kezdődött

Rovat

Megosztás

Nem is gondolnánk, mennyire jót tesz egy kis séta a friss levegőn! Hoztunk három igaz történetet három olyan személytől, aki minden nap hálát ad egy régen megtett délutáni kikapcsolódásnak!

Flóra, Robi és Réka volt a vendégünk a szerkesztőségnél. Megosztottak velünk egy számukra nagyon fontos eseményt, amelyet a mai napig emlegetnek és szívesen emlékeznek vissza rá. Mai témánk:

Egy séta, amely megváltoztatta az életem…

Flóra (19)

Fotó forrása: skymetweather.com

2017 májusában történt a Nagy találkozás a szerelmemmel és a köztünk kialakult érzelem azóta is töretlenül tart. Esős nap volt, semmihez sem volt kedvem. Vártam a jó időt és nem tudtam rávenni magam, hogy bármibe is belekezdjek. Próbáltam olvasni, de valahogy nem bírtam odakoncentrálni. Elkezdtem sütni egy sütit, de teljesen nyers maradt – bármit is csináltam vele. Végül úgy döntöttem, feladom és mégis lemegyek egy kis friss levegőt szívni, hiába esik az eső. Ezt a döntésemet sosem fogom megbánni…

Amikor kiértem a levegőre úgy elkezdett ömleni az eső egyik pillanatról a másikra, mintha dézsából öntenék. A szandálom – amit éppen előző nap vettem – elszakadt és sántítva próbáltam visszajutni a házba, azonban rájöttem, hogy a kulcsomat valahol elhagytam útközbe. Nem tudtam elképzelni, hogy lehet ennyire rossz napom! Elkezdtem keresni a kulcsot, de sehol sem láttam, és az sem könnyítette meg a dolgom, hogy mindenhol állt a víz. Ekkor, szó szerint a semmiből jelent meg az új szomszédom, Gábor. Én már teljesen eláztam és nagyon ideges voltam, de ő képes volt egy pillanat alatt megnyugtatni és amíg megkereste a kulcsomat, beengedett a saját lakásába, hogy felmelegedjek. Mondanom sem kell, hogy mikor megtalálta a kulcsot, azonnal a nyakába ugrottam. Onnantól kezdve elválaszthatatlanok vagyunk és mindent együtt csinálunk. Életem legjobb döntése volt aznap elindulni otthonról – még ha nem is jutottam messzire!

 

Robi (24)

Fotó forrása: unsplash.com

A mi történetünk pontosan az utca közepén kezdődött. Nem éppen szokásos módon. Éppen vásárolni mentem, mikor megpillantottam egy gyönyörű lányt sétálni, pont a másik oldalon. Hirtelen hatalmas fütyüléseket és ujjongatásokat lehetett hallani, akkor pillantottam meg egy csapat munkást, akik elkezdtek neki eléggé durva módon beszólogatni. Nekem sem kellett több, azonnal a segítségére keltem. Odamentem és úgy tettem, mintha a párja lennék, majd kérdőre vontam a férfiakat – mégis mire véljem a viselkedésüket?! Mondanom sem kell, hogy ez nagyon bejött neki, és mindenképp viszonozni szerette volna a segítségemet – még aznap estére elhívott randizni – ennek köszönhetően ma már a feleségemnek hívhatom.

 

Réka (21)

Fotó forrása: wired.com

Bence és én is viccesnek találjuk az első találkozásunkat. A barátnőmmel, aki akkor éppen a lakótársam volt – bevásárolni indultunk. Tipikus eset: nem volt nálunk érme, hogy a bevásárlókocsit tudjunk vinni a boltba magunkkal, ezért úgy döntöttünk, valakitől szerzünk. A bevásárlókocsiknál dekkoltunk legalább már fél órája, amikor jött egy srác és én azonnal odaszaladtam hozzá. Mikor közelebb értem, akkor láttam – mennyire helyes. Megkérdeztem van-e nála egy 100 Ft-os. Ekkor jött a legvicesebb rész. Hirtelen telenyomta a kezem 10 és 50 forintosokkal. Ekkor döbbentem le. Azt hitte, hogy hajléktalan vagyok. Magamra néztem. Mivel a barátnőmmel akkor sokat jártunk le pizsamában vásárolni, ez is egy ilyen alkalom volt – így teljesen jogos volt, hogy ezt gondolta a srác. Azonban akkor nem tartottam viccesnek és kikértem magamnak. Hirtelen egy (mai szemmel már) vicces vita kerekedett köztünk, amiben hiába védekezett – én győzedelmeskedtem. Bátorkodtam elhívni egy randira és azóta is együtt vagyunk. Ma már pontosan 3 éve.

 

3 igaz szerelmi történet, ami az utcán kezdődött
Te ismerkednél az utcán?

Ha pedig még nem olvastad, mindenképp olvasd el, milyen tippeket adnak a fiúk! Bepasiznátok? Ezek a praktikák NEM válnak be Bende és Dominik szerint!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,176RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta