Ezt nézed:  / Hírek / Suli / Ma este kiderülnek a ponthatárok

Ma este kiderülnek a ponthatárok

Este nyilvánosak lesznek az egyetemi ponthatárok! A felsőoktatásba felvételizők idén is a megszokott elektronikus csatornákon értesülhetnek eredményeikről.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közleménye szerint a felvételizők július 23-án este 20 órától, a bevált gyakorlat szerint SMS-ben, közvetlen értesítést kapnak, ezzel párhuzamosan a felvi.hu oldalon tájékozódhatnak az idei ponthatárokról.

Mivel a járványügyi készültség jelenleg is fennáll, a hagyományos ponthatár-kihirdető rendezvény ezúttal elmarad. A Pont Ott Parti résztvevőinek száma az elmúlt években jócskán felülmúlta az 500-at, ezért az érvényben lévő jogszabályi előírások szerint idén nem lehet megrendezni az eseményt.

Ma este kiderülnek a ponthatárok
Ti mivel töltitek a mai napot, estét?

 

Érdekesség, hogy nagy rohamra számítanak az albérletpiacon, a felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetése után. A piaci szereplők körében azonban a koronavírus-járvány miatt bizonytalanság érezhető, eközben a turistáknak bérbeadott lakások is megjelentek a hosszú távú albérletpiacon, mindezek együtt az árak csökkenéséhez vezettek – közölték a lakáspiaci szakértők.

– MTI –

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share