4 érdekesség a Király-családról

Rovat

Megosztás

Mindannyian Királyok. Hogy ki mivel foglalkozik, ki mitől lett híres, mit tett le az asztalra igazából, azt cikkünk öt pontban összefoglalja.

1. Zenészcsalád.

Ebben a családban tényleg mindenki zenész. Az édesapja tíz éven keresztül volt a Universal együttes dobosa, édesanyja a Cini és a tinik együttes énekesnője volt, öccse, Viktor a negyedik Megasztárt nyerte meg, nemrégen pedig a tengerentúli Voice-ban is szerepelt sikeresen, de másik öccse, Benjamin is hobbi szinten, de foglalkozik a zenéléssel. 2012-ben hármasban indultak az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjén, a A Dal-on.

2. Szerelem utolsó vérig

2002-ben kérték fel a Szerelem utolsó vérig című film betétdalának eléneklésére az akkor még csak 19 éves Király Lindát, aki ezzel a dallal szerezte meg az országos hírnevét. Ettől kezdve Magyarországon ő már sztárnak számított. Majd később Londonba költözött, egészen pontosan 2004 őszén, hogy elkészítse első teljesen angol nyelvű albumát.

https://www.youtube.com/watch?v=pPubUrorFQ4

 

3. Király Viktor itthon és a tengerentúlon

Linda öccse, Viktor sem csak hazánkban aratott sikert a zenében. Nem elég, hogy a negyedik Megasztár győztese lett 2008-ban, de tavaly jelentkezett az amerikai Voice tehetségkutatójába is, ahol a legjobb 12-be már nem sikerült bejutnia. A showműsorban Gwen Stefani volt a mentora.

https://www.youtube.com/watch?v=cJEjQxuc5yk

 

4. Összetartó család

Ez a család igazán összetartónak mondható. Boldogan mesélhetünk a 2012-es Király testvérek produkcióról, mely az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjének egyik ékessége volt. Linda és két öccse, Viktor és Benjamin közösen énekelték el Untried című dalukat. Hatalmasat arattak annak ellenére, hogy abban az évben nem ők képviselték Magyarországot a fesztiválon. Emellett Linda folyamatosan nyomon követi öccse karrierjét, és ott segít neki, ahol tud. Például mellette volt a Voice alatt is.

https://www.youtube.com/watch?v=qoZPZxsRthY

 

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

NKA_logo_2012

cstp-logo-web-small

 

Borítókép: Ripost.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,588RajongóLike
179,384KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta