5 dolog, amit majdnem minden fiú csinál, de sosem vállalná fel azt

Rovat

Megosztás

A fiúknak is vannak furcsa kis titkaik, amiket nem szeretnek nagydobra verni. Egy különös szokás, egy eltitkolt érzelem, vagy valami hétköznapi dolog, amiről azt gondolják, hogy ciki lenne felvállalni mások előtt. Most ezekről a dolgokról kérdeztünk meg néhány fiút, akik bevallották nekünk az igazságot.

1. “Értelmetlen” kacatok felhalmozása

albi szobája

Nem tudok megválni a gyerekkori akcióhős figuráimtól. Nekem kiskoromban ezek a figurák voltak a példaképeim, és a mai napig nagyon sokat jelentenek. Egyébként nem is gondolnátok, hány srác szobája néz ki úgy mint az enyém, annak ellenére, hogy a “kis barátok” hadserege sok esetben már egészen lakhatatlanná teszi a szobát.

–K. Albert (26)

2. Indulatok agresszív levezetése

ököl

 Amikor megtudtam, hogy megcsalt a barátnőm,   egyszerűen csak összeszorítottam a fogamat, és teljes erőmből  beleboxoltam a falba. Nem tartom magamat agresszívnak, és nem is dicsekszem ezzel, de van az a szituáció, amikor a dühöt csak egy jól célzott ütés csillapítja. Ez viszont sok lány szemében gyerekesnek tűnik, ezért ha ilyen van, inkább csak bekötöm a kezemet, és azt mondom, hogy kosáron kiment a csuklóm.

–K. Tamás (19)

3. Eltitkolt könnycseppek

síró férfi

Mindenki azt gondolja, hogy gáz, ha sír egy fiú. Szerintem nem az, csak akkor, ha nyilvánosan csinálja. Velem is volt már olyan, hogy annyira szomorú voltam, hogy egyszerűen nem bírtam ki sírás nélkül. Viszont azt sosem látta senki, amikor megeredtek a könnyeim. Ha valaki megkérdezné, hogy sírtam-e már lány miatt, rávágnám, hogy nem.

–P. Norbert (19)

4. Cikis zenék a telefonon 

53a002b7303cc_-_cos-04-listening-to-music-mdn

Ha azt kérdezitek tőlem, mit érzek cikinek, akkor azt mondom, hogy leginkább a régi zenéimet. Annak idején imádtam Taylor Swiftet, és a mai napig van egy lejátszási listám az ő számaival. Néha poénból még mostanában is meghallgatom őket. Szóval ha én nem adom oda valakinek a telefonomat, annak Taylor Swift az oka, nem pedig a titkos barátnőm.

–M. Patrik (18)

 5. Megfordulni a szép lányok után

megbámul

Sosem vallanám be a barátnőmnek, de mindig megfordulok a szép nők után. Ha megkérdezni, hogy tetszett-e az a lány, azt mondom, hogy észre se vettem. Szerintem semmi jelentősége, hogy megnézem azt, ami tetszik, viszont tudom, hogy neki rosszul esne. Ettől még nem vagyok hűtlen, és aki azt mondja pasiként, hogy nem néz meg egy gömbölyű feneket vagy egy karcsú csípőt, az hazudik.

–A. Bálint (17)

Képek: 1: Bánkövi Dorottya; 2,3,4,5: www.cosmopolitan.com

Főkép: Pinterest

5 dolog, amit majdnem minden fiú csinál, de sosem vállalná fel azt
Szerinted szoktak sírni a fiúk?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta