5 dolog, amit NE csinálj a pasid előtt

Rovat

Megosztás

Biztos nektek is volt részetek olyan szituációban, amit cikinek tartottatok, illetve kínos élményként éltetek meg a párotok előtt. Összeszedtünk nektek 5 olyan dolgot, ami megkeserítheti a legszebb közösen megélt pillanatokat egy újdonsült szerelmespár életében. Lássuk!

1. NE LÉGY RÉSZEG!

flickr

 

Talán nem is gondolnátok, de ha egy lány felönt a garatra, az  nem olyan vicces vagy menő dolog, mint ahogyan a filmekben látjuk azt, ráadásul a fiúknak sem jön be. A többségnek nem tetszik, ha egy lány kiszolgáltatott és nem tud magáról. Természetesen mindenkinek ki kell néha ereszteni a gőzt, azonban arra vigyázzunk, hogy egy újdonsült kapcsolatban lehetőleg ne első hetekben tegyük meg ezt, és ne ijesszünk el azzal a srácot, hogy leisszuk magunkat a sárga földig.

Ciki skála: 10 / 6

 

2. NE BÜFÖGJ/SZELLENTS HANGOSAN!

EgészségKalauz

 

„Kicsim, te voltál?” – hangzik a kérdés egy fintorgó arc kíséretében. Sajnos nem a legjobb dolog egy párkapcsolat elején „elereszteni” magunkat, és úgy tenni, mintha semmi sem történt volna. Persze, ha véletlenül történik – az más – azonban mégis ugyanaz a végeredmény. Bár cikinek ciki, mégsem a legvisszataszítóbb dolog, amit egy lány elkövethet a párja előtt.

Ciki skála: 10 / 7

 

3. NE KÁROMKODJ!

NLCafé

 

Ez talán érthető. Melyik fiú az, akinek tetszik, hogy a leendő vagy éppen újdonsült barátnője káromkodik? Előfordul persze mindenkivel, hogy kicsusszan egy-egy csúnya szó a szánkon, de a folyamatos csúnyabeszéd visszataszítóvá teszi az embert és inkább elrettent, minthogy az ellenkező hatást váltaná ki.

Ciki skála: 10 / 7

 

4. NE „TINDEREZZ”

Pixabay

 

Talán ez is önmagától érthető, azonban nem mindenkinek! Nem egy olyan esetet hallhatunk a barátnőinktől/barátainktól, amikor a lány vagy éppen a fiú előkapta a telefonját és „tinderezett” a másik fél mellett. Ez a CIKI kategória! Semmi esetre se csináld! Egyrészt semmi értelme, hisz egyértelművé teszed a másik számára, hogy nem gondolod vele komolyan a dolgokat. Másrészt megalázó neki egy ilyen szituációba kerülni és ezt ugye nem akarhatjuk, főleg, ha vele szeretnénk maradni.

Ciki skála: 10 / 9

 

5. NE RENDEZZ FÉLTÉKENYSÉGI JELENETET!

Tudatos Párkapcsolat

 

A legszebb pillanatokat is tönkreteheti egy hangos, orbitális… féltékenységi jelenet. Mindannyian voltunk már olyan szituációban, amikor legszívesebben kitéptük volna az újonnan megjelenő „legjobb BARÁT/barátnőm”-et, vagy a „sosem volt köztünk semmi, CSAK egy csók” ismerőst, aki fel-fel bukkan és úgy beszél a pasidhoz, mintha ott sem lennél. A legjobb taktika ebben az esetben, ha észre sem veszed a próbálkozásait, sőt még megpróbálsz kedves is lenni vele. Hidd el, semmit nem oldana meg ha kiabálni kezdenél és veszekednél vele, csak magadat hoznád kellemetlen helyzetbe, ráadásul csak a lánynak okoznál örömet vele. Maradj nyugodt, és hidd el, ez meghozza a várt eredményt!

Ciki skála: 10 / 10

Bander Anita

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta