Ezt nézed:  / Színes / Egyszerű és szexi | Vakondúszás Bende és Zsanett szerint

Egyszerű és szexi | Vakondúszás Bende és Zsanett szerint

A vakondúszás könnyen megtanulható úszásnem Bende szerint és még Zsanett kívánalmainak is megfelel, hiszen ahogy ő maga is mondta: “az a lényeg, hogy miközben úszok, nagyon szexi legyek”! Ha a strandon Ti is kipróbáljátok, a hatás garantáltan nem marad majd el! Így vagy úgy, de magatokra vonjátok mindenki figyelmét!

A legutóbbi Középsuli részben láthattátok, ahogy Bende Zsanettnek tanítja ezt a különleges technikát, melynek alapvető lényege, a legtöbb úszásnemhez hasonlóan, hogy a víz felszínén maradjunk és egyenletes ütemben mozogjunk, haladjunk előre. Persze nem mindegy, hogy hogyan!

Fontos, hogy a kezeinket lapát-állásba állítsuk, – ahogy a képen is láthatjátok, – így biztosítva a folyamatos mozgásunkat a vízben, miközben a lábainkkal tartva az ütemet rugó mozgással haladunk előre. Akár a vakondok ásás vagy éppen úszás közben! Bennetek is felmerült már a kérdés, hogy valóban létezik vakondúszás?! A válasz: IGEN!

Tudtátok, hogy a vakondok többek között úszni is tudnak? Habár a hivatalos úszásnemek közé nem soroljuk a vakondúszást, de a Magyarországon is honos, védett állatok, a vakondok tulajdonságai közé igen! Sőt! Van olyan vakond fajta is, ami kifejezetten vízi életmódot él, melynek az úszás szerves része. Ha szeretnétek látni, hogy néz ki a vakondúszás Bende és Zsanett szerint, nézzétek meg a Középsuli 83. részét!

Tegyetek Ti is egy próbát a vakondúszással és vonjátok magatokra mindenki figyelmét a strandon!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share