Ezt nézed:  / Hírek / 5 függőség, amiről nem fogod elhinni, hogy igaz

5 függőség, amiről nem fogod elhinni, hogy igaz

Őrültségeket mindenki csinál egyszer-kétszer az életében, de vannak, akiknél függőséggé válnak fura dolgok, nézzük, melyek lehetnek ezek!

“Soha nem engedlek el”

Ezt a fogadalmat egy nő annyira komolyan vette, hogy férje halála után hamvait mindig magánál tartotta. De a gond itt még csak kezdődött: hiszen evett is belőle. Utána pszichológushoz küldték és van még remény, hogy felépül.

Macskaszőr-evés

Van egy nő, akinek rengeteg macskája van, és ezzel nincs is semmi gond. De ő szereti tisztogatni azokat… a nyelvével, mintha egy lenne közülük. És a szőrt nem is köpi ki, hanem megeszi. Brrr.

A hipós lány

Évente több,  mint 1000 liter hipót használ el az a lány, aki teljesen függővé vált az évek alatt. Nem csak a lakását takarítja ezzel, hanem meg is fürdik benne.

Az igazi vámpír

Tiniként vagdosta magát és megkóstolta a saját vérét az a lány, aki azóta függőévé vált a vérnek. Úgy kell neki, mint másnak a reggeli kávé. 7 litert iszik meg hetente, szerencsére nem emberi vért, hanem a helyi hentestől szerzi be azt.

A gipszember

A legtöbben utálnak gipszben lenni, de van egy fiú, aki kiskora óta imádja ezt az érzést. Szerencsére nem töri el a végtagjait, de van teljes testre, két karra és két lábra való gipsze is. Szereti az érzést, ha rajta van és csajozni is könnyű vele, azt állítja.

A cikk alapjául a Tízes Lista videója szolgált: https://www.youtube.com/watch?v=4_ebFhaCVLc