5 hiba, amit minden lány elkövet egyszer

Rovat

Megosztás

A hibák életünk részei. Bele kell esnünk a gödrökbe, hogy utána kimászhassunk belőlük, és a tapasztalatokkal gazdagodva később jókat röhöghessünk magunkon. Mik is azok a bizonyosak?

1. Külső drasztikus megváltoztatása

Rózsaszín haj, óriási vörös karmok, hatalmas tetoválás a hátunk közepére – néha ilyen is kell. Magánéleti válságokra, iskolai problémákra a recept: változz meg! Nem biztos, hogy az eredménnyel teljesen elégedettek vagyunk, de legalább megpróbáltuk!

tumblr_mk42o5285c1qd5vjdo1_500

2. Részeges telefonálgatás

Igen, az ember barátnője néha szemfüles, és elveszi tőlünk azt a fránya mobilt – de van, hogy későn kapcsol, mikor már az exünknek sírunk a telefonba arról, hogy mennyire hiányzik, és mi lenne, ha újrakezdenénk? Mindenki átélte már. Szörnyű. A másnapi szégyen pedig még annál is rosszabb.

8288201349_9a4d6f308d

3. Hatalmas zabálások

Ha rossz kedvünk van, ha unatkozunk, ha boldogok vagyunk – néha a megoldás csak az lehet, ha iszonyatosan teleesszük magunkat. Mindig megbánjuk. De akkor nagyon jó. Ami jó, az vagy hizlal, vagy erkölcstelen – hát, igen, ezt pontosan tudjuk…

454

4. Beleesni az “ez a magassarkú éppen jó lesz egy estére” hibába

Megvetted. Gyönyörű cipő, nem lehetett ott hagyni! Felveszed, elindulsz benne bulizni, az első 10 percben a mennyországban érzed magad. Aztán ennek túl gyorsan vége lesz. Az est további részét pedig vagy ülve töltöd, vagy sírva próbálsz úgy csinálni, mintha minden oké lenne – amint pedig lakatlan környékre érsz, már veszed is le azokat az utálatos cipőket.

92026-Walking-In-High-Heels

5. Túl, túl, túl sok smink…

A sminkelés alapszabálya: a kevesebb több! Ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni néha. Még egy kis pirosító, még egy kis rúzs, még egy kis csillám – a végén pedig mehetnénk akár a cirkuszba is, gyerekeket ijesztgetni.

woman-smeared-running-makeup-water-sweat-lipstick-mascara

5 hiba, amit minden lány elkövet egyszer
Te elkövetted már ezeket a hibákat?

képek: 38.media.tumblr.com, farm9.staticflickr.com, replygif.net, lovethispic.com, cdn4.gurl.com, blog.linkedin.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta