5 muser, aki képes látványos videókat készíteni

Rovat

Megosztás

Nagyon sok muser van a világon, viszont kevesen vannak azok, akik igen látványos videókat készítenek az appra. Ebben a cikkben öt olyan musert szedtünk össze, akik viszont képesek rá, hogy egy néhány másodperces videót szuperkülönlegessé tegyenek.

5. @jeleniewska

A 16 éves lengyel musernek 2,3 millió követője van a cikk megírásának pillanatában. Ő az egyetlen lány a listánkon, aki egyébként már 2017 végén a második legnépszerűbb musical.ly felhasználó volt országában. Teljes neve Maria Jeleniewska és a lengyelországi Poznań városából származik. Két fiatalabb testvére van: egy öccse és egy húga.

4. @matthimer

Büszkék lehetünk, hogy egy magyart is jó szívvel tudunk a listánkra sorolni. Himer Máté háromszázezernél is nagyobb követőtáborral rendelkezik az alkalmazáson, és vitathatatlanul ő az egyik, aki leglátványosabb magyar musical.ly-s videókat készíti. Világszínvonalú. Éppen ezért is fér el a világ top 5 #transitioner listáján. Na, meg persze azok az őrült mozdulatok. Top 5-be való tényleg.

Nemrégen ráadásul az ország első igazi Musical.ly versenyének zsűrijébe is felkérték őt, így 2018 augusztusában és szeptemberében az (A)Muser Musical.ly verseny zsűritagja. A verseny további zsűritagjai: @jazmin.hollosi, @whisperton és @benuofficial. A versenyről részletesebben ide kattintva tudsz olvasni.

3. @alelechta

Az idén 18 éves cseh fiú, Aleš szintén a fentebb említett (A)Muser magyar musical.ly-s verseny külföldi zsűritagja idén. Nem is csoda, hiszen #transition videóival az egész musical.ly közösséget levette a lábáról. Százötvenezren követik, de bőven megérdemelni a milliós követőtábort. Jobban, mint azok,  akik csak sima lip-sync videókat csinálnak.

2. @paaascal

A németekre azt a sztereotípiát aggatták, hogy “precízek”. Szokták emlegetni, hogy a “német precizitás”. Na, ez a srác német hatalmas precizitással rakja össze a #transition videóit. Nézz csak meg egyet!

1. @falcopunch

A másik német srác. Nem is mondtunk semmit, csak nézd meg ezt:

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta