5 ok, amiért érdemes testes lánnyal randizni

Rovat

Megosztás

Amikor arra kerül a sor fiúként, hogy elhívsz egy lányt randizni, nagyon sok dolgot figyelembe veszel, többek között a külsejét is. A testes lányok kevesebb fiút vonzanak, mint a vékonyabbak, de ebben a cikkben öt okot ismertetünk, hogy miért érdemes mégis egy molettebb lánnyal elmenni randira.

1. Könnyű témát találni

Ami vonzóvá teheti a duci lánnyal való találkát, az többek között az, hogy szinte bármiről lehet vele beszélni. Figyelembe véve, hogy ők többnyire a belső értékekre mennek rá és foglalkoznak, mintsem a küllemükkel, így egy széles skálát nyit meg ez arra, hogy ők valószínűleg rengeteg témában vannak otthon.

2. Megnyerő személyiség

Valld csak be, azoknak a gyönyörű lányoknak a személyisége, akikkel eddig randiztál, nem volt túl megnyerő és kedveskedő. Mivelhogy az ilyen lányok többet törődnek saját magukkal, így egy kicsit kitaszítottnak érezheted magad mellettük. A duci lányok viszont sokkal viccesebb, pezsgőbb személyiséggel rendelkeznek, akiknek a társasága sokkal üdítőbb is ezáltal.

3. Bármilyen kaja jöhet

A legtöbb lány nem szeret veled különféle kajákat kipróbálni, mondván, túl sok szénhidrát, meg a hasonló kifogások, de a duci lány ezzel nem foglalkozik, ő szívesen kipróbálja a kedvenceidet, vagy akár újakat is, amiket te is szeretnél kipróbálni.

4. Szeretetéhség

A duci lányok imádnak ölelkezni, bújni, úgyhogy egy molettebb lánytól megkaphatod az összes szeretet, amitől a szeretetéhséget csillapodik.

5. Többet foglalkozik azzal, amit te szeretsz

A duci lányok nem nyavalyognak azért, ha a kedvenc TV műsorodat akarod nézni vele, vagy a kedvenc videojátékodat akarod játszani. A kedvenc időtöltéseidben ő is részt fog venni bizonyosan.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,178RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta